Forum » Programiranje » 'set' object is not callable
'set' object is not callable
Isotropic ::
db['nodes'].append([int(temp[0]), float(temp[1]), float(temp[2]), float(temp[3])]) TypeError: 'set' object is not callable
ce dam pa search za set, pa ga najdem samo tukaj. niti nima ne temp ne db nobene veze z njim.
ext = set() int = set()
pa da tam pise int, nima nobene veze z nicemer. sem dal v inti in je se vedno isto.
- spremenil: Isotropic ()
Mavrik ::
Sigurno ti db['nodes'] vrne set, na katerem potem probaš klicati neko funkcijo. Poglej dokumentacijo in tipe tega kar maš.
The truth is rarely pure and never simple.
Isotropic ::
nope.
type(db[nodes]) vrne list.
se nekaj (ot): je ok ali slabo, ce imam kot dict key tuple? primarno je bolj ali manj za to, da lahko delam xxx in yyy ipd.
se nekaj: ce mi je en racun vrnil vrednost z natancnostjo 1^-8, jaz bi pa rad to vrednost feedal v funkcijo, z manjso natancnostjo, kako to naredim (ker imajo druge vrednosti v funkciji 1^-4 natancnost oz. tam nekje in nocem imeti 99998 na koncu)
temp = [] db = {} db['nodes'] = []
temp = line.strip('*node(') temp = temp.strip(')\n') temp = temp.split(',') db['nodes'].append([int(temp[0]), float(temp[1]), float(temp[2]), float(temp[3])])
type(db[nodes]) vrne list.
se nekaj (ot): je ok ali slabo, ce imam kot dict key tuple? primarno je bolj ali manj za to, da lahko delam xxx in yyy ipd.
se nekaj: ce mi je en racun vrnil vrednost z natancnostjo 1^-8, jaz bi pa rad to vrednost feedal v funkcijo, z manjso natancnostjo, kako to naredim (ker imajo druge vrednosti v funkciji 1^-4 natancnost oz. tam nekje in nocem imeti 99998 na koncu)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arduino MySQLOddelek: Programiranje | 1027 (752) | abcd123 |
» | [android] crashOddelek: Programiranje | 1338 (1147) | messi |
» | Python iskanje podvojenih vrednostiOddelek: Programiranje | 1488 (1201) | BlueRunner |
» | problem z linuxom (rabim cimprej prosim)Oddelek: Operacijski sistemi | 1450 (1266) | Isotropic |
» | win api (c++)Oddelek: Programiranje | 2539 (1819) | Gundolf |