Forum » Operacijski sistemi » windows vista in blue screen
windows vista in blue screen
rtmktl ::
Pozdravljeni,
imam tezave z visto in blue screenom. Namrec takoj ko se prijavim v sistem, oziroma ze med samo prijavo (ko vnasam geslo) mi pokaze blue screen in sistem se ponovno zazene. Tako da sploh ne pridem vec v windowse. Se pa postavijo v varnem nacinu. Sam malo sumim, da je sel RAM, a ne vem, ce bi potem delal varni nacin. V cem mislite, da je tezava? V ramu ali v Visti? Upam da v Visti, ceprav mocno dvomim.
Hvala za pomoc,
Blaz
imam tezave z visto in blue screenom. Namrec takoj ko se prijavim v sistem, oziroma ze med samo prijavo (ko vnasam geslo) mi pokaze blue screen in sistem se ponovno zazene. Tako da sploh ne pridem vec v windowse. Se pa postavijo v varnem nacinu. Sam malo sumim, da je sel RAM, a ne vem, ce bi potem delal varni nacin. V cem mislite, da je tezava? V ramu ali v Visti? Upam da v Visti, ceprav mocno dvomim.
Hvala za pomoc,
Blaz
amigo_no1 ::
Kaj ko bi prvo izklopil auto restart on error ?
http://pcsupport.about.com/od/windowsvi...
Če je šel RAM uporabi memtest86.
http://pcsupport.about.com/od/windowsvi...
Če je šel RAM uporabi memtest86.
Kaj pa bom na boljsem, ko bom izklucil, da se ne bo resetiral?
Memtest86 pa pravi da ni napak. Safe mode se vedno dela, obicajni pa ne.
Memtest86 pa pravi da ni napak. Safe mode se vedno dela, obicajni pa ne.
gorenjc ::
Kaj pa bom na boljsem, ko bom izklucil, da se ne bo resetiral?Ko bo spet prišlo do BSOD, se bo na ekranu videl točen opis napake, pa tudi mašina zaradi Bsod ne bo šla ponovno v restart.
Sedaj sem nalozil Win 7 in za enkrat kaze da dela.
Hvala
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rtmktl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je moja grafična pokvarjena? (gtx 970) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8742 (7399) | Jst |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7347 (6740) | smotanc |
» | Problemi - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2246 (2118) | Seljak |
» | Win Vista HP in Daemon Tools - konfliktOddelek: Pomoč in nasveti | 1961 (1635) | El Nino |
» | Blue screen...kaj bi lahko bilo narobe? ( servis ni popravil :) )Oddelek: Pomoč in nasveti | 2442 (1986) | amigo_no1 |