Forum » Sedem umetnosti » Spartacus - Blood and Sand
Spartacus - Blood and Sand
oo7 ::
Spartacus: House of Ashur | Official Teaser
1,7m, 65kg woman vs. 1.8m+, 110kg+ men. Strong equal and independent in ancient Rome.
Jao bolje, da sploh ne bi posneli tega spin-off a.
1,7m, 65kg woman vs. 1.8m+, 110kg+ men. Strong equal and independent in ancient Rome.
Jao bolje, da sploh ne bi posneli tega spin-off a.
FTad ::
Lion29 ::
meni je bla super dobra.
ni bla dalec od originala. Ashur lik je bil vedno interesanten zaradi vseh gnilih spletk... igralec je odigral vrhuinsko... vecina dvobojev pa scen je bila spet posnetih zelo dobro... zgodba je na zacetku bila malo cudna, ker valda odstopa od originala... ma hitro notri pades. meni je bila zelo vsec in sem razocaran, da so jo ukinli.
ni bla dalec od originala. Ashur lik je bil vedno interesanten zaradi vseh gnilih spletk... igralec je odigral vrhuinsko... vecina dvobojev pa scen je bila spet posnetih zelo dobro... zgodba je na zacetku bila malo cudna, ker valda odstopa od originala... ma hitro notri pades. meni je bila zelo vsec in sem razocaran, da so jo ukinli.
Founder and CTO @ News-Factory.app
miko22 ::
meni je bla super dobra.
Se strinjam. Ni bilo tako slabo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | The Shannara Chronicles - TV serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19228 (12640) | oo7 |
| » | Film ali serija podobna Game of thronesOddelek: Sedem umetnosti | 2277 (2089) | Kurzweil |
| » | Spartacus na Kanalu AOddelek: Sedem umetnosti | 6347 (5490) | TheHusky |
| » | Zgodovinski filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7845 (7067) | Ejsi_Disi |