Forum » Kaj kupiti » Kateri procesor??
Kateri procesor??
FeniksX ::
Pozravljeni.
Nameravam menjati procesor, saj je trenutni že dokaj star (E6600).
Pa me zanima kaj se bi najbol splačal vzet glede na gaming performance. Amd 955 x4 (je kakšna vlka razlika med 965?), i5 750 ali kaj drugega okrog 160€?
Potem še pa eno vprašanje, imam proc hladilnik Zalman 9700NT kupljen pred 2 leti, pa ima samo nosilce za starejše AMD procesorje do AM2 in za intel 755, pa me zanima, če veljajo isti nosilci za zgoraj omenjene procesorje, al je potrebno dokupit kakšne druge?
Hvala za odgovor.
Nameravam menjati procesor, saj je trenutni že dokaj star (E6600).
Pa me zanima kaj se bi najbol splačal vzet glede na gaming performance. Amd 955 x4 (je kakšna vlka razlika med 965?), i5 750 ali kaj drugega okrog 160€?
Potem še pa eno vprašanje, imam proc hladilnik Zalman 9700NT kupljen pred 2 leti, pa ima samo nosilce za starejše AMD procesorje do AM2 in za intel 755, pa me zanima, če veljajo isti nosilci za zgoraj omenjene procesorje, al je potrebno dokupit kakšne druge?
Hvala za odgovor.
Marxel ::
FeniksX ::
No fajn da vsaj vem da mi hladilnika čist ne bo treba menjat :D
Sej drgač kolkr sem teste glede procesorjev gledu se je težk odločt, ko nek kaže da je en bolš drugje da je drug etc :P
Sej drgač kolkr sem teste glede procesorjev gledu se je težk odločt, ko nek kaže da je en bolš drugje da je drug etc :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nosilec za 2 monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1115 (873) | patriot10 |
» | Sestavljam Računalnik, prosim za pomoč !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2938 (1688) | barocco |
» | Svetovanje. Nakup Gaming PcOddelek: Kaj kupiti | 3074 (2419) | klinker |
» | procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15640 (13911) | IvoJan |
» | Baterije - vzporedna vezavaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6896 (5541) | Pyr0Beast |