Forum » Navijanje » Navijanje 3D Prophet/Nvidea GTS/GTS Pro !
Navijanje 3D Prophet/Nvidea GTS/GTS Pro !
Nocko ::
Imam eno vprašanje.
Zanima me če mi lahko kdo prosim pomaga in mi pove do kakšne mere se da navit ta grafična, s tem da lepo dela z orginal ventilatorjem in hladilcev na ramu,in če se to sploh splača!
In če jo kdo ma,mi lahko mal napiše kak je bil zadovoljen z rezultatai!
Lp
Upam da mi bo kdo pomagal
@Nocko
Zanima me če mi lahko kdo prosim pomaga in mi pove do kakšne mere se da navit ta grafična, s tem da lepo dela z orginal ventilatorjem in hladilcev na ramu,in če se to sploh splača!
In če jo kdo ma,mi lahko mal napiše kak je bil zadovoljen z rezultatai!
Lp
Upam da mi bo kdo pomagal
@Nocko
alien-w ::
Seveda se izplaca, to se skoraj vedno izplaca, se posebno zato, ker ti ne bo treba vlagati nicesar, razen malce svojega časa.
Navij jo na toliko kot gre, skurit ne moraš nič, meja je le tvoja potrpežljivost in privzeto hlajenje tvoje grafične kartice..
Moj GF2MX gre recimo iz 175/183 na 230/240.
Navij jo na toliko kot gre, skurit ne moraš nič, meja je le tvoja potrpežljivost in privzeto hlajenje tvoje grafične kartice..
Moj GF2MX gre recimo iz 175/183 na 230/240.
Nocko ::
Še bo kdo k temu kaj dodoal,res me zanima,še kakšen drug komentar,še posebaj od tistih ki so lastniki GTS?
Lp
@ Nocko
Lp
@ Nocko
alien-w ::
Aja, oprosti, zgrešil sem namen mojega posta, saj sem ti pozabil omeniti naslednji članek: "Navijanju prijazni Geforce". Oglej si clanek in mogoce ti bo kaj vec jasno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem grafična GTS450Oddelek: Strojna oprema | 782 (597) | hojnikb |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7096 (4027) | PINki |
» | 8800GTSOddelek: Kaj kupiti | 1791 (1226) | AapocalypseE |
» | GF 8800 GTSOddelek: Kaj kupiti | 2014 (1135) | pinx |
» | Pomoč pri izdelavi LOGOTIPA!Oddelek: Loža | 1143 (915) | Kebab |