» »

Je Blu-ray/HDD LG HR400 ultimativni predvajalnik/snemalnik?

Je Blu-ray/HDD LG HR400 ultimativni predvajalnik/snemalnik?

cholt45 ::

Ojla!
Po 3 dneh iskanja darila za punco je kocka padla in odločil sem se da bom nabavil
Lg-jevega HR400.
Moje zahteve so bile da podpira večino današnjih formatov, pa da ima možnost snemanja in po možnosti še BD. Dolgo sem premišljeval o prvi varianti tipa Xtramer ipd. , ampak stvar ne zna snemat(mogoče enkrat?). Druga varianta je bila DVD/HDD snemalnik, ampak ker bo stvar čez par let out, sem jo odpisal.
In zdaj rabim vas, mogoče je kdo celo lastnik aparata, da malo pokomentirate izbiro.
Zakaj bi ga imeli/ne bi imeli, in kakšno varianto bi vi izbrali, če je seveda zunaj nekaj, kar je ušlo mojemu očesu?
Pa seveda katero trgovino mi priporočate. Idealno bi bilo, da je v trgovini možnost nakupa darilnih bonov, ampak nekak dvomim da je to realna možnost :D .

Hvala in lp

Cholt45
  • spremenilo: cholt45 ()

5er--> ::

Po 3 dneh iskanja darila za punco...

Ne verjamem, da bo punca navdušena nad darilom.
Še meni, ki sem bolj geek tip, se zdi trenutno BR snemalnik brez veze.

Če pa že, nakupu dodaj še šopek rož. Tako bosta imela oba darilo.

Phoebus ::

5er ima prav :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Phoebus ()

kmetek ::

totalen fail....če hočeš posneti serijo, film itd....si preko VLCja na disk butneš pa mir.

cholt45 ::

@5er & Phoebus: Hehe, ne skrbi, bo pomoje izredno navdušena, verjemi. Punca bi rada nekaj, kaj je top notch, pa da zdrži tehnološko vsaj še 3 leta.
Nisi navedel zakaj se ti zdi brezveze, poleg tega, da meniš, da je darilo zame.
@kmetek: Hmm, predstavljaj si da ni v hiši 24/7 računalnika, pa da ni tako geeky, da bo to delala. Kake opcije so potem. Rabim varianto videorekorderja, naštimaš timer, pa greš na počitnice. Pa, čebi se že šlo za serijo, jih večino itak najdeš na netu ne?

Glejte, če bi kupoval zase itak ni dileme kaj bi nabavil.
Dajte no ne pisat takih geeky enovrstičnic, saj nismo v 3 jem razredu. Malo več argumentov vrčt noter prosim.

lp cholt45

edit: šlampasto pisanje

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cholt45 ()

Giz69 ::

cholt45, si nabavil LG-ja? Kako dela? Zadovoljen?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Božična darila

Oddelek: Loža
445374 (4240) rdecaluc
»

mini ventilator 2 - 2,5 cm premer

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262280 (1836) dvokolaš
»