Forum » Programiranje » c++ program .. igra
c++ program .. igra
professor ::
zdravo!
izdelati bi mogel program, ki vsebuje tabelo 3x3, v katero naključno vnesemo osem števil ( mesto 3.2 je prazno)
števila moram urediti po velikosti tako da je 1 na mestu 0.0, 2 na 0.1, itd.. vsak korak pa je treba izpisati. ( to je drugače tista igra ki premetaš števila da jih urediš. ) zanima pa me če mi kdo lahko pomaga, sem začetnik in se mi bolj malo svita kako bi lahko to naredil. če je kje takšna tema že odprta se opravičujem ampak je nisem zasledil.
Lp
izdelati bi mogel program, ki vsebuje tabelo 3x3, v katero naključno vnesemo osem števil ( mesto 3.2 je prazno)
števila moram urediti po velikosti tako da je 1 na mestu 0.0, 2 na 0.1, itd.. vsak korak pa je treba izpisati. ( to je drugače tista igra ki premetaš števila da jih urediš. ) zanima pa me če mi kdo lahko pomaga, sem začetnik in se mi bolj malo svita kako bi lahko to naredil. če je kje takšna tema že odprta se opravičujem ampak je nisem zasledil.
Lp
Ktj ::
..... tabelo 3x3, ...mesto 3.2 ... 1 na mestu 0.0, 2 na 0.1...
Tu nekaj ne štima. Mogoče premajhna tabela?
Rešitev v enem stavku: 2*for zanka, rnd za konec pa še en if.
Prilimaj kar imaš narejeno pa ti mogoče pomagam dalje.
snow ::
Pokaži kaj imaš in povej kakšna je tvoja ideja, kaj bi hotel narediti naprej.
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ponudnik ima najboljši ping v competitive gameih?Oddelek: Omrežja in internet | 1118 (906) | ranko123 |
» | Matlab problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (856) | bluefish |
» | Leteče luči; AT90S2313, AT89C2051Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2469 (2290) | Red_Mamba |
» | Statistika imen (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4855 (4238) | demoness |
» | 1 = 0.9999999999 ... ! :)Oddelek: Znanost in tehnologija | 2801 (1664) | bjelakrez |