» »

Kje kupiti Salvio Divinorum?

Kje kupiti Salvio Divinorum?

1
2
»

bendingdream ::

Ima mogoče kdo (osebne) izkušnje z naročanjem ekstraktov preko tujih spletnih trgovin, recimo Azariusa? So kakšne težave s carino?

blackbfm ::

Azarius je ok trgovina. Določenih izdelkov sploh ne pošiljajo v določene države, ti piše na njihovi strani, tiste ki pa pošiljajo pa je na tebi da se pozanimaš kako je z legalnostjo.

bendingdream ::

Kar se tiče legalnosti itak, mene bolj skrbijo carine, glede na to, da je Salvia pri nas prepovedana v prosti podaji in za takšne artikle načeloma tudi znotraj EU veljajo drugačni carinski predpisi... Kakorkoli že, lepo bi bilo slišat, da je kdo že kdaj naročal salvio preko azariusa, pa ni imel nobenih problemov... :-)

blackbfm ::

če je prepovedana potem veš kaj te čaka :D po drugi strani pa, če bi azarius imel že probleme potem ne bi pošiljali v slo

drugače če se že moraš zadet se daj raj z gobami, so ziher zadeva..medtem ko salvia je tko tko

še boljša stvar..ne išči višje resnice tam kjer je ni..pejt rajš na kolo:)

krkodlak ::

c0dehunter je izjavil:

No, rožico že mam doma, tak da če bo kdo rabu podtaknjence me naj kontaktira čez ene par tednov.

Kupila sma pa skupaj vsak svojo z nekom tukaj iz foruma :)


c0dehunter, ti rožica še raste? Bi te prosila za kakšen podtaknjenc, glede na to, da je par tednov že mimo :)

Opkow ::

Res je, par tednov je mimo in plus 7 let. :D

krkodlak ::

Hehe, Killer, imaš prav, ampak c0dehunter je danes še nekaj objavil, se pravi, da še živi, in z malo sreče ima zdej doma že pravo džunglo!

vostok_1 ::

Kakšen pa je zadetek od Salvie vs. gobam pa tko?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

imagodei ::

Pri kajenju je zelo kratkotrajen, a neprimerno bolj intenziven, sploh če si dobiš večkratni ekstrakt. Uživanje brez treznega "sitterja" nikakor ni priporočljivo. Salvia Divinorum vsebuje enega najmočnejših (če ne kar najmočnejšega znanega) halucinogenov, ki deluje izrazito disociativno, povzroča občutek ločenosti od telesa, meje med "jaz" in "ostalo" se izbrišejo... Pri kajenju se glavni del epizode začne običajno kakih 30 sekund po tem, ko zadržiš sapo z dimom Salvie. Prvi efekt je ponavadi nekontroliran smeh, ki ga kasneje nadomestijo halucinacije. Cela epizoda se odvije v 5-10 minutah, uživalci pa včasih poročajo, da so imeli občutek, da so minile dolge ure. Pri visokih odmerkih (večkratnih ekstraktih) niso redki bad tripi.

Tradicionalno se rastlino uživa z žvečenjem, pojav efektov je bolj postopen in običajno bolj blag, vendar celotna seansa lahko traja tudi 30, 60 ali 90 minut.

Ni ravno rekreativna droga, ki bi jo jemal vsak vikend. Ima pa bojda v večini primerov pozitiven "afterglow" (glej: Wikipedia, Salvia Divinorum, After effects).

Jaz sem jo pred leti poskusil, vendar je bila očitno količina premajhna, oziroma ekstrakt prešvoh. Dodatni problem je bilo tudi zadržat vroč zrak v pljučih: aktivna komponenta se pri gorenju sprošča pri bistveno višji temperaturi kot THC pri kajenju trave. Zato je treba Salvio dobesedno žgati z ognjem, ko dim vlečeš v pljuča. Žal pri roki ni bilo nobene vodne pipe, tako da kljub trudu dima nisem mogel dolgo zadrževati.

Rezultat: blage, skorajda subtilne halucinacije, nekontroliran smeh. Po cca dveh minutah sem bil čisto dober. Zabavno, bi še ponovil.

Če kadiš nizke ekstrakte (v spodnjem videu baje 10x), je lahko čisto kul izkušnja:


Takole nekako je bilo pri meni (sicer iz nekoliko drugačnih razlogov). Mulc Salvie enostavno ne pogreje/zažge dovolj. Salvia tli, ne sprošča se pa dosti Salvinorina A. Potrebuje višje temperature, da se upari. Zato sicer požre veliko dima, efekta je pa bolj malo. Kljub temu se ima fino:



Če pretiravaš, je pa lahko zgodba tudi malo drugačna (na posnetku so mulci, en kup enega hihitanja, ampak you get the idea):


Primer bad tripa:


Zakaj moraš vedno imet ob sebi sitterja:


Stvari očitno nehajo bit zabavne, ko folk kadi 40x, 80x, 100x in večkratne ekstrakte. No, vsaj za tistega, ki je skadil tak ekstrakt.

Še en primer, zakaj nikoli ne kadiš Salvie brez treznega prijatelja:
- Hoc est qui sumus -

vostok_1 ::

đizs
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

imagodei ::

Exactly.

Ampak to je problem človeka - vse hočemo imeti instant in "SuperSize". Ni dosti npr. skadit 1-2 dima 5-kratnega extrakta, ampak je treba vsaj 40-kratni če ne raje 100-kratni ekstrakt.

Seveda najdeš na Youtube tudi starejše uživalce, ki se zadovoljijo z nižjimi ekstrakti (5x, 10x) in se imajo čist fajn. Večino videov pa seveda naredijo najstniki, kjer so potem reakcije t.i. "sitterjev" oz. varušk pod vsakim nivojem. No, recimo samo, da pri takih prijateljih sovražnikov sploh ne potrebuješ.

No, kljub vsemu, ob pametni izhodiščni dozi zna biti zabavno. In še enkrat: Salvinorin A pušča en tak pozitiven afterglow, ki lahko vztraja še več dni ali celo tednov. Bral sem celo anekdotične zapise, da naj bi čaj iz listov pomagal proti depresiji. Salvinorin je slabo topen v vodi in tudi skoz želodec ne pride, zato je treba čaj zadrževati v ustih, da v krvni obtok vstopi skozi sluznico. Kolikor malo ga na ta način vstopi v telo, ne povzroča nobenih znakov zadetosti, baje pa ostaja ta pozitivni "Afterglow".
- Hoc est qui sumus -
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

halucinogene gobe in ayahuasca (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11621122 (1054) Horas
»

Substitut za marihuano (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5313280 (1318) nirburu
»

salvia divinorum

Oddelek: Loža
153376 (2790) m0LN4r
»

Halucinogene droge (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6915342 (13430) gendale
»

prepoved prodaje semen indijske konoplje

Oddelek: Loža
104110 (3693) krompirusa

Več podobnih tem