Forum » Programska oprema » postgres/postgresql freeware sql editor
postgres/postgresql freeware sql editor
b0B3k ::
Pozdravljeni, iščem alternativo pgadminu III, torej brezplačnega klienta za postgres oz. postgresql. Rad bi da ima možnost grafičnega pregleda podatkov v tabelah (in če je le možno tudi editiranja le teh), pa možnost izvajanja sql skript. Nekakšna verzija pl/sql developerja (kdor ga pozna).
Gledal sem že Navicat lite 8, vendar se mi zdi vseeno nekoliko preveč oskubljeno oz. omejen.
Gledal sem že Navicat lite 8, vendar se mi zdi vseeno nekoliko preveč oskubljeno oz. omejen.
- spremenilo: b0B3k ()
jukoz ::
Kaj je pa narobe z pgadminom? 1.10 je že zelo stabilen in vključuje že tudi neka grafična orodja.
Drugače pa: poglej kakšne plugine za eclipse in netbeans. Vendar se po funkcionalnosti ne pribljižajo pgadminu, vsaj glede mojih potreb ne. Če pa najdeš kaj pametnega pa postaj.
Drugače pa: poglej kakšne plugine za eclipse in netbeans. Vendar se po funkcionalnosti ne pribljižajo pgadminu, vsaj glede mojih potreb ne. Če pa najdeš kaj pametnega pa postaj.
b0B3k ::
Kaj je pa narobe z pgadminom? 1.10 je že zelo stabilen in vključuje že tudi neka grafična orodja.
Saj ne, da bi bilo karkoli narobe z pgadminom, ampak za razvijalce je včasih bolj pregleden direkten pogled na podatke, brez vmesnih klikanj na "show data".
Sicer pa mislim, da sem našel nekaj zanimivega : http://www.sql-workbench.net/downloads...., vendar moram še pretestirati, da bom lahko podal končno oceno ;) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omejitev dostopa do raznih kategorijOddelek: Izdelava spletišč | 810 (536) | Digo991 |
» | Kateri IDE uporabljate za programiranje?Oddelek: Programiranje | 2768 (2182) | Invictus |
» | Firesux & writing-modeOddelek: Izdelava spletišč | 1660 (1462) | njok |
» | Katera spletna tehnologija bi bila najbolj primerna?Oddelek: Izdelava spletišč | 1656 (1281) | mte |
» | Java - razvoj GUI aplikacijOddelek: Programiranje | 1365 (1254) | igor12 |