Forum » Pomoč in nasveti » Kje se nahaja tgovina bestshop
Kje se nahaja tgovina bestshop
Zheegec ::
Kje nas najdete:
Trgovina BestShop.si se nahaja v Ljubljani na Brnčičevi ulici 13 v Trgovskem centru GTC. Nahajamo se v prvem nadstropju stavbe, v poslovnem prostoru 63, dostop z zunanjega balkona. Najbolj neposreden dostop do trgovine je po zunanjem stopnišču (ob Siesti ali do Mojfit) na balkon. Na polovici zananjega balkona se nahaja poslovni lokal N63 (nasproti TRIAS centra) v katerem je trgovina.
Od rondo tomačevo naravnost kakšen 1Km, na semaforju desno (Črnuče so levo), potem pa drugo križišče levo (videl boš stavbe od SCT) in to je daljša stavba na levi. So na koncu te stavbe, ob fitnessu.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zheegec ::
Hehe, na to sploh nisem pomislil Dobra fora če bi bilo res
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Samuel ::
na tej strani, ki si jo dal kot link, in kjer sprašuješ kako priti v trgovino manjka samo še kakšen 3D holografski prikaz dostopa do štacune.
huek111 ::
Me prav zanima kako najdeš trgovino,kjer je napisan samo naslov! Po moje te do domače štacune mama za roko pelje
Ales ::
Kar upaj... Stare teme čisto dobro služijo za zabavo in v opomin, kake stvari smo včasih počeli...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov prenosnik, desni zvočnik ne dela, (uveljavitev stvarne napake)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5257 (4172) | Šolar |
» | Ojačanje dometa in kakovosti Wi-Fi signalaOddelek: Omrežja in internet | 13763 (13136) | 123_meni |
» | Katero stavbo bi najraje podrli (SLO)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6480 (4555) | Kilgore T |
» | Kupil bom tole! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5486 (4010) | Zheegec |
» | OBloge za utišanje ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1622 (1142) | SaS |