Forum » Loža » Kje bi dobil mesojede rastline?
Kje bi dobil mesojede rastline?
Tero ::
Kje bi torej dobil mesojede rastline? To mislim take ko jejo muhe. To bi jaz ful mel v moji sobi.
kuglvinkl ::
Hint: to se zve v večjih cvetličarnah.
Samo, da ne boš nekoč, ko bodo te ljubke rastlince zrasle, zaspal, ko jih boš imel na nočni omarci!
Samo, da ne boš nekoč, ko bodo te ljubke rastlince zrasle, zaspal, ko jih boš imel na nočni omarci!
Your focus determines your reallity
||_^_|| ::
Praktično jih v vsaki malo večji cvetličarni prodajajo.
1. pravilo pa je da jih nikoli ne smeš hranit!
p.s. pa dost drage so
p.s. pa dost drage so
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ||_^_|| ()
Brane2 ::
Zakaj ne ?
p.s. pa dost drage so
Začetni strošek ali vzdrževanje ?
Matek ::
Uno k sem jaz dal, lahko hraniš, stane Ł19.95, oz. 7000 SIT, pol pa ji vsake 3 mesce menjaš baterijo. Aja, lovi pa tudi komarje, ne samo muh.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
DoloresJane ::
Seveda jih lahko hraniš... Težava je v tem, da ljudje to vzamejo zares in
a) lovijo muhe po hiši,
b) lomijo velike kose sira.
Mesojedko lahko hraniš z drobtinicami sira (in ja, mislim drobtinicami). Poleg tega bo svojo lahkoto kdaj potešila tudi sama, tako da ti zanjo ni treba preveč skrbeti.
Težava s takimi rožicami je, da živijo večinoma na barjanskih prsteh; v cvetličarnah pa jih presadijo v druge prsti in tako rastlinica dokaj hitro odmre (pomanjkanje mineralov).
Svetujem ti, da greš v kakšno dobro cvetličarno in se pozanimaš o oskrbi vrste, ki jo boš kupil. Kako dolgo bo rastlina rasla, je odvisno predvsem od tega, kje jo boš kupil. Žal vse preveč cvetličarjev prodaja rastline, ki po 3 mesecih odmrejo. Morda pa tudi na internetu najdeš kakšne kvalitetne podatke o oskrbi takih rastlin.
a) lovijo muhe po hiši,
b) lomijo velike kose sira.
Mesojedko lahko hraniš z drobtinicami sira (in ja, mislim drobtinicami). Poleg tega bo svojo lahkoto kdaj potešila tudi sama, tako da ti zanjo ni treba preveč skrbeti.
Težava s takimi rožicami je, da živijo večinoma na barjanskih prsteh; v cvetličarnah pa jih presadijo v druge prsti in tako rastlinica dokaj hitro odmre (pomanjkanje mineralov).
Svetujem ti, da greš v kakšno dobro cvetličarno in se pozanimaš o oskrbi vrste, ki jo boš kupil. Kako dolgo bo rastlina rasla, je odvisno predvsem od tega, kje jo boš kupil. Žal vse preveč cvetličarjev prodaja rastline, ki po 3 mesecih odmrejo. Morda pa tudi na internetu najdeš kakšne kvalitetne podatke o oskrbi takih rastlin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon ukinja shrambo z neomejeno kapaciteto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15372 (12486) | mojster_joni |
» | ocena straniOddelek: Izdelava spletišč | 2119 (1052) | vorantz |
» | Kategorije voznikov B kategorije po veljavni zakodonodajiOddelek: Loža | 1473 (1230) | St235 |
» | Pošta Slovenije na spletu objavila seznam "varnih poštnih predalov" (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17621 (13348) | Azrael |