Forum » Programska oprema » Iščem program ali widget koledarček
Iščem program ali widget koledarček
SmeskoSnezak ::
Iščem en mali programček , preferiram widget (za Windows XP). Poznana mi je recimo tale kolekcija, a ne vem če imajo tole not, kar iščem.
Tridnevni koledar, torej za tri dni vnaprej, al pa če je možno koliko dni kaže nastavit z celodnevnim urnikom (torej 24h). Al pa celo če se da tudi razpon ur nastavit.
Na ta koledar pa bi si lahk zravn/pod ure pisal opravila.
V stilu organizatorja, dnevnega/tedenskega koledarja... Ne vem, se ne spoznam na to in zato prosim za pomoč.
Tridnevni koledar, torej za tri dni vnaprej, al pa če je možno koliko dni kaže nastavit z celodnevnim urnikom (torej 24h). Al pa celo če se da tudi razpon ur nastavit.
Na ta koledar pa bi si lahk zravn/pod ure pisal opravila.
V stilu organizatorja, dnevnega/tedenskega koledarja... Ne vem, se ne spoznam na to in zato prosim za pomoč.
@ Pusti soncu v srce... @
Dobro bi blo, da bi se ta opravila shranjevala v nek .log fajl, ko dan mine. Na koledarju pa se premaknejo dnevi za enga naprej.
bluefish ::
Morda Rainlendar?
Omogoča tudi določeno stopnjo prilagoditve. Če pa želiš nekaj popolnoma nastavljivega, potem pa Samurize in nekaj ur dela.
Omogoča tudi določeno stopnjo prilagoditve. Če pa želiš nekaj popolnoma nastavljivega, potem pa Samurize in nekaj ur dela.
O, hvala ti. Se bom pošpilal s tem, čeprav zdaj v pol urce še nisn ugotovo, če se da vklopit urno beleženje opravil. Nekaj v stilu papirnatega planerja :)
bluefish ::
Ja, zadevo sem tudi jaz uporabljal, samo že precej časa nazaj in se ne spomnim prav točno, kako sem imel nastavljeno. Vem pa, da je bilo možno nastaviti opravila po uri in trajanju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux odjemalec e-pošte?Oddelek: Operacijski sistemi | 1356 (801) | Ozric |
» | Tunderbird 3.1 čimbolj enakovreden Outlooku, katere addone rabim ?Oddelek: Programska oprema | 1794 (1612) | l0g1t3ch |
» | Dimnikarstvo - meritveOddelek: Loža | 8001 (6696) | Gavran |
» | Google koledarOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8416 (6995) | Tody |
» | Akti 2005, umetniški koledar. Umetniški ?!?Oddelek: Sedem umetnosti | 3533 (2018) | enkratzoja |