Forum » Konzole » Divx, xvid, avi filmi pri xboxu in dvd
Divx, xvid, avi filmi pri xboxu in dvd
Sorti ::
Pozdravljeni,
To je moja prva igralna konzola, zato vam bi bil zelo hvaležen pri kakršnikoli pomoči glede xboxa 360,
Kupil sem si xbox360 arcade za 210 e odklenjenega z firmwarom 1,6,
Moja vprašanja:
1. Zakaj mi noče predvajati filmov, divx, xvid, avi in DVD? niti mi noče upgredat, zakaj?
Zagnalo mi je samo orginalen DVD...??
a.) Imate mogoče povezavo do kakšnih upgradov, da bi jih lahko naložil preku USB ključa? Kje bi ga lahko dobil?
b.) Obstaja mogoče tudi kakšen upgrade za podnapise?
2. Rad bi povezal xbox in računalnik med sabo, kako to narediti, prosim za pomoč?mogoče postopek?
To je moja prva igralna konzola, zato vam bi bil zelo hvaležen pri kakršnikoli pomoči glede xboxa 360,
Kupil sem si xbox360 arcade za 210 e odklenjenega z firmwarom 1,6,
Moja vprašanja:
1. Zakaj mi noče predvajati filmov, divx, xvid, avi in DVD? niti mi noče upgredat, zakaj?
Zagnalo mi je samo orginalen DVD...??
a.) Imate mogoče povezavo do kakšnih upgradov, da bi jih lahko naložil preku USB ključa? Kje bi ga lahko dobil?
b.) Obstaja mogoče tudi kakšen upgrade za podnapise?
2. Rad bi povezal xbox in računalnik med sabo, kako to narediti, prosim za pomoč?mogoče postopek?
- spremenil: Sorti ()
tesho ::
ali je možno na xboxu 360 predvajat divx ter podnapise? divxe mi predvaja ampak s podnapisi imam resne težave. prosil bi če mi poveste če mogoče komu predvaja podnapise in kako se stvar reši.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 3600 (1513) | St235 |
» | XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še večOddelek: Konzole | 4883 (3508) | mackon123 |
» | XBOX 360 Arcade ali Premium - Filmske datoteke, bolje xtreamer ?Oddelek: Konzole | 1137 (1071) | DjTonic |
» | PS2 ali Xbox"Oddelek: Kaj kupiti | 3077 (2372) | ganzi |