Forum » Loža » Antena za wi-fi
Antena za wi-fi
tadvet ::
Imam manjši problem. Potrebujem "trobljo" za anteno, katero bi izdelal iz papirja. Imam obseg spodnjega kroga 56,52cm, zgornjega 94,20cm razdalja med njima pa mora znašati 37 cm. Stvar zgleda tako:
Kako naj to izdelam ???
Kako naj to izdelam ???
- spremenil: tadvet ()
Spajky ::
... sem vedel da bo kdaj kdo rabil kaj podobnega mojim inovacijam Maš tam načrt za manjšo nekje v sredini, pa pol pač narišeš na debel velik papir "malce" večjo preštudiraj skico dobro.
Lahko pa narediš še večjo, pa jo zviješ v stožec, pa pol obrežeš spodaj in zgoraj (če to misliš na konzervo nataknit). Pa si siguren za dimenzije, ki si jih podal (tvoja ne bi ojačala več kot enih dobrih 4dBi). Uporabi vsaj pol mm debel papir/karton ...
Lahko pa narediš še večjo, pa jo zviješ v stožec, pa pol obrežeš spodaj in zgoraj (če to misliš na konzervo nataknit). Pa si siguren za dimenzije, ki si jih podal (tvoja ne bi ojačala več kot enih dobrih 4dBi). Uporabi vsaj pol mm debel papir/karton ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Spajky ::
na žalost je trenutno WLAN-SAT down že par dni in bo zgleda še nekaj časa; se jim je vsula stran, pa ne vem, kdaj bodo porihtali in postavli nazaj. Upam, da hitro ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5790 (4007) | Daniel |
» | Long range WLAN z 2 hopiOddelek: Omrežja in internet | 4505 (3857) | wini |
» | Incotel in WiMaxOddelek: Omrežja in internet | 4119 (2679) | Spajky |
» | WLAN?Oddelek: Kaj kupiti | 1281 (1146) | pujsek_ |
» | Brezžična mreža!!!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2937 (2211) | pujsek_ |