Forum » Operacijski sistemi » Ob nakupu asusa pro64 dobil čudne windowse 7
Ob nakupu asusa pro64 dobil čudne windowse 7
TuRBo_1 ::
Včeraj sem si kupil prvega laptopa
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
Na strani pričakuješ da boš dobil normalne windowse 7 jaz pa sem dobil neke recovery varjanto.
Uglavnem če hočem ponovno naložit windowse mi zravn naloži še ceu kup asusovih dodatkov k jih sploh nočem...
Upazil sem da bi lahko na netu kupu istega laptopa brez windowsov za prbližno 130€ ceneje
in naknadno windowse 7 za 100€ kateri bi vsebovali normalen cd in cdkey.
Ali kdo ve če imam sedaj možnost priti do originalnega cdja od windowsov 7 brez da jih ponovno kupim? Hvala LP
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
Na strani pričakuješ da boš dobil normalne windowse 7 jaz pa sem dobil neke recovery varjanto.
Uglavnem če hočem ponovno naložit windowse mi zravn naloži še ceu kup asusovih dodatkov k jih sploh nočem...
Upazil sem da bi lahko na netu kupu istega laptopa brez windowsov za prbližno 130€ ceneje
in naknadno windowse 7 za 100€ kateri bi vsebovali normalen cd in cdkey.
Ali kdo ve če imam sedaj možnost priti do originalnega cdja od windowsov 7 brez da jih ponovno kupim? Hvala LP
bluefish ::
Ali kdo ve če imam sedaj možnost priti do originalnega cdja od windowsov 7 brez da jih ponovno kupim? Hvala LPNe. Imaš pa možnost, da nekje drugje dobiš namestitveni DVD za 7 in potem za aktivacijo uporabiš obstoječo serijsko številko.
jest10 ::
Na svoji priljubljeni torrent strani. Jasno pazi, da si posnameš isto verzijo, kot je naložena na prenosniku in po možnosti čisto kopijo DVDja, brez raznih naknadnih dodatkov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 namestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 2203 (1699) | Miha 333 |
» | explorer.exe se ne odziva. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14336 (13674) | SomeoneLOVEU |
» | Izgubil Windows Visto za vedno?Oddelek: Operacijski sistemi | 2745 (2039) | ender |
» | HP laptop 6715b free dos: setup windows xp in driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 7663 (6394) | Gwanaroth |