Forum » Izdelava spletišč » Dve strani v eni-brez okvirjov
Dve strani v eni-brez okvirjov
simbad ::
Torej delam stran. Delam izkljucno in samo v htmlju + java [se pravi brez PHPjov]. No, če imate točno rešitev za PHP jo prosim povejte. Ne želim pa uporabljati MySQL storitev-še .
Namreč, rad bi, če gledamo slo-tech telo in D obroba spravil na eno stran. Ok to sem. Sedaj bi pa rad, da se ta D stran osvezuje takrat ko jaz to hocem in ko popravim 1x velja na vseh straneh.V mislih sem imel eno stran in bi jo potem preko java vpoklical v D okvir. Da ne bo pomote. Ne želim uporabljati okvirjov oz. frejmov. Kakšna ideja?
Namreč, rad bi, če gledamo slo-tech telo in D obroba spravil na eno stran. Ok to sem. Sedaj bi pa rad, da se ta D stran osvezuje takrat ko jaz to hocem in ko popravim 1x velja na vseh straneh.V mislih sem imel eno stran in bi jo potem preko java vpoklical v D okvir. Da ne bo pomote. Ne želim uporabljati okvirjov oz. frejmov. Kakšna ideja?
- spremenilo: simbad ()
darh ::
STFW - search the fuckin' web... sploh ne morš verjet kaj vse se najde...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V katerem programu izdelujete spletne strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1163) | sebavet |
» | Objekt za izbiro jezika v HTMLOddelek: Izdelava spletišč | 3842 (3581) | MrBrdo |
» | Java MEOddelek: Programiranje | 2986 (2683) | matejdro |
» | [php] štetje prijavljenih uporabnikov!Oddelek: Izdelava spletišč | 1396 (1133) | Brilko |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1896 (1388) | pivmik |