Forum » Pomoč in nasveti » Počasno predvajanje videa
Počasno predvajanje videa
jcb ::
Na mojmu dela video brez težav, novejši osebni računalnik na račuanlniku starejše izdelave 466 mhz, 40gb, 256 mb, grafična 8 mb pa video počasi predvaja.
So krivi virusi, sama moč računalnika ali kaj drugega.
Uporabljam bs player in gom player na obeh.
So krivi virusi, sama moč računalnika ali kaj drugega.
Uporabljam bs player in gom player na obeh.
Nagi Bator ::
Kaksen tip videa pa hoces predvajati? Kaj pomeni pocasno? Se zatika ali spila v slow motion? Kateri OS?
Graficna bo verjetno res presvoh, pa CPU (kateri ?) je tudi iz prejsnjega tisocletja.
Graficna bo verjetno res presvoh, pa CPU (kateri ?) je tudi iz prejsnjega tisocletja.
jest10 ::
Grafčna nima nobene veze pri tem. Če nima strojnega pospeševanja videa, je čisto vseeno, če ima 1 ali 10000MB spomina
Nagi Bator ::
To ne bo cisto drzalo.
Enkrat pred leti, ko sem delal test prvega celerona 300MHz, tistega ki je imel L2 cache,
je bila potrebana graficna z 8MB RAM-a za laufanje divx-a (na XP).
Preizkusal sem pa ravno minimalne zahteve za divx. Ista masina (ce ji lahko tako recemo) s 233MHz PII je delala bolje.
CPU load pri celeronu je bil okrog 80% - 90% na 800x 600 resoluciji z FFDShow.
Enkrat pred leti, ko sem delal test prvega celerona 300MHz, tistega ki je imel L2 cache,
je bila potrebana graficna z 8MB RAM-a za laufanje divx-a (na XP).
Preizkusal sem pa ravno minimalne zahteve za divx. Ista masina (ce ji lahko tako recemo) s 233MHz PII je delala bolje.
CPU load pri celeronu je bil okrog 80% - 90% na 800x 600 resoluciji z FFDShow.
jcb ::
grafična je 16 MB not.
Formati so problem, nekatere večje datoteke preddvaja brez problema, medtem, ko kakšne druge manjše datoteke pa preddvaja počasneje.
Formati so problem, nekatere večje datoteke preddvaja brez problema, medtem, ko kakšne druge manjše datoteke pa preddvaja počasneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatikanje pri predvajanju HD vsebin na računalnikuOddelek: Zvok in slika | 1753 (1577) | zavajon |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6178 (3351) | zavajon |
» | Minimalne zahteve za 720pOddelek: Zvok in slika | 1642 (1427) | Nagi Bator |
» | slika zaostaja za zvokomOddelek: Zvok in slika | 2136 (2034) | The B |
» | štekanje divxovOddelek: Sedem umetnosti | 1864 (1412) | *enigmo* |