Forum » Izdelava spletišč » RC Testerji
RC Testerji
JayKay ::
Ker gre za projekt na faxu, ki je istočasno posodobitev spletne strani, bi blo super če bi izdelek deloval relativno ok v čim večjem število browserjev.
Tak, da če lahko preletite malo skozi in če opazite kakšno napako prilepite screenshot in tip/verzijo browserja. Če pač ne opazite nič napak, pa samo napišete OK + browser.
Link
Zadeva stestirana na FF 3.5.6, Safari 4.04, Chrome 3.0.195.38, Opera 10.10 na W7. Vse tako kot treba.
Aja, hvala.
Tak, da če lahko preletite malo skozi in če opazite kakšno napako prilepite screenshot in tip/verzijo browserja. Če pač ne opazite nič napak, pa samo napišete OK + browser.
Link
Zadeva stestirana na FF 3.5.6, Safari 4.04, Chrome 3.0.195.38, Opera 10.10 na W7. Vse tako kot treba.
Aja, hvala.
Tody ::
slike pa tekst mi je odprl... Ni zgledal nič popačeno. Videa pa nisem sprobaval k sem na 3 linke random kliknu.
Gost ::
Tudi če se bo pri komu že pojavila napaka, ne bo vedel za kaj gre. Sem preklikal na hitro, jasno mi ni itak nič, tako da tudi ne vem, če deluje tako kot je bilo mišljeno.
Drugače zastavi tako testiranje oz. raje vprašaj, če je vse narejeno tako kot je treba.
Drugače zastavi tako testiranje oz. raje vprašaj, če je vse narejeno tako kot je treba.
JayKay ::
ok, hvala za feedback. Po vrsti:
- sprememba barve kvadrata zraven številke razdelka: fade in/out na preletu z miško.
- animacija vidljivost vsebine posameznega razdelka: pomik gor dol na klik - collapsable div
- v razdelku reference: delovanje tabov na mouse over, prikaz info o izdelku na preletu z miško - slide in/out in ob kliku prikaz v fancybox.
- razdelku faks: vse vsebine se odprejo v fancybox-u. Večinoma so slike, 1 je video, 2 flash in 4 texti.
- contact form se odpre v fancybox, validacija polja, sporočil ob uspešno poslanem mejlu.
- sprememba barve kvadrata zraven številke razdelka: fade in/out na preletu z miško.
- animacija vidljivost vsebine posameznega razdelka: pomik gor dol na klik - collapsable div
- v razdelku reference: delovanje tabov na mouse over, prikaz info o izdelku na preletu z miško - slide in/out in ob kliku prikaz v fancybox.
- razdelku faks: vse vsebine se odprejo v fancybox-u. Večinoma so slike, 1 je video, 2 flash in 4 texti.
- contact form se odpre v fancybox, validacija polja, sporočil ob uspešno poslanem mejlu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 10.10 - 10 Out Of 10 (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 167597 (125190) | Icematxyz |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72707 (61872) | opeter |
» | Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40100 (33690) | urban99 |
» | Opera najhitrejša (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22307 (19209) | Dragi |
» | Opera 10.5 pre-alpha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8693 (6760) | HairyFotr |