Forum » Pomoč in nasveti » Zatemnjen zaslon
Zatemnjen zaslon
aleesh ::
En lep nedeljski pozdrav vsem skupaj. Imam eno vprašanje. Ko prižgem moj prenosni računalnik se lepo prižge, čez ene 2 sekunde pa se zaslon zatemni... računalnik deluje normalno in vse samo ne vidi se skoraj nič... čisto malo, pod pravo svetlobo... vendar pa je skoraj nemogoče kaj delati na računalniku. Zanima me če je kdo imel že tak oz. podobn problem in kaj je naredil? Zelo bom vesel kakršnekoli pomoči.
LP, Aleš
LP, Aleš
Duhec ::
Priklopi zunanji monitor, če bo slika tam ok.
Lahko ti šteka lampa za osvetlitev lcdja ali elektronika zanjo.
Bo treba na servis.
Povej model in starost prenosnika.
Lahko ti šteka lampa za osvetlitev lcdja ali elektronika zanjo.
Bo treba na servis.
Povej model in starost prenosnika.
aleesh ::
starost laptopa je malo več kot 2 leti... model je pa Toshiba Satellite A200-10X sm prklopu tud znanji monitor in tm sploh nč ni... :o
Duhec ::
Ja, čakaj malo ! Moraš še s kombinacijo tipke Fn in eno od numeričnih tipk preklopiti sliko na zunanji monitor. Poglej v dokumentacijo katera tipka poleg Fn je to ali pa bolj poglej na tipkovnico kjer sta navadno narisana taka dva ekrančka z drugo barvo kot je barva črke ali številke na tipki.
Pentium ::
Dejansko ti je najverjetnjeje šel inverter (po domače štarter za neonko v zaslonu). Zadevo se da popravit, strošek je ponavadi cca 20 EUR. Imel sem že ene par takšnih problemov. Žarnica zelo redko crkne, ponavadi je slika potem čisto temna ves čas.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programerski laptopOddelek: Kaj kupiti | 7289 (5298) | ragezor |
» | Zaslon laptopa se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 4026 (2531) | solatko |
» | Prenosnik, crni zaslon. Kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4136 (3482) | SmeskoSnezak |
» | problem z lcd zaslonomOddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (2082) | denabiker |
» | Prenosnik brez monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 905 (653) | AmokRun |