Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev temperatura GPU
Nastavitev temperatura GPU
xxxgeekxxx ::
Mene zanima, če obstaja kakšen program ali nastavitev v catalyst control centru, da bi se dalo ventilator naštimat, da bi držal GPU na določeni temperaturi?
Na primer, da bi jaz naštimal, da naj temperatura ne preseže 60°C in bi se ventilatorju spreminjali vrtljaji, da nebi preseglo izbrane temperature.
Vem da ima ATI v control centru nastavljeno da se vrtljaji povišajo ko doseže določeno temp. (pri moji 4870 je to 81°C).
Lepo bi prosil če kdo ve in hvala
Na primer, da bi jaz naštimal, da naj temperatura ne preseže 60°C in bi se ventilatorju spreminjali vrtljaji, da nebi preseglo izbrane temperature.
Vem da ima ATI v control centru nastavljeno da se vrtljaji povišajo ko doseže določeno temp. (pri moji 4870 je to 81°C).
Lepo bi prosil če kdo ve in hvala
Ke te češ
xxxgeekxxx ::
Hvala, ampak jaz bi imel nekaj lažjega za uporabljat, ker rivatunerja ne skapiram
Ke te češ
Valvoline ::
Atitool je zakon. Vendar ne vem če podpira hd4870 ker so zdavneje prenehal posodabljat programček.Sprobaj.Ali pa atitraytools.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako naj rešim pregrevanje HD 4870 1 GBOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (783) | Xserces |
» | Navijanje hd4890Oddelek: Navijanje | 1448 (995) | __Devil__ |
» | Pasivno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 838 (603) | galu |
» | Ati radeon 4870 palit dual editionOddelek: Hlajenje in modifikacije | 873 (576) | zikaa |
» | vroči grafiOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1088) | tilinho20 |