Forum » Programiranje » [php]php in SQLite
[php]php in SQLite
Loaded ::
Lp!
Začel sem uporabljat php in SQLite. Naredo sem formo, ki bi mi shranila dva podatka v tabelo. Ko vnesem dejanske podatke deluje, ko pa hočem dat not spremenljivke pa mi vrže error:
kjer krnekaj predstavlja string ki sem ga vnesel v nek textbox. Ne vem zakaj tak error, saj nočem karkoli prebrat iz tabele ampak vstavit.
Lp
Začel sem uporabljat php in SQLite. Naredo sem formo, ki bi mi shranila dva podatka v tabelo. Ko vnesem dejanske podatke deluje, ko pa hočem dat not spremenljivke pa mi vrže error:
Warning: SQLiteDatabase::query() [sqlitedatabase.query]: no such column: krnekaj
kjer krnekaj predstavlja string ki sem ga vnesel v nek textbox. Ne vem zakaj tak error, saj nočem karkoli prebrat iz tabele ampak vstavit.
if (isset($_REQUEST['material'])) { //$db = new SQLiteDatabase('kramar'); $material = $_REQUEST['material']; $db->query("INSERT INTO spomeniki VALUES($id, $material)"); }
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje slik jpg iz MySQL z PHPOddelek: Izdelava spletišč | 2404 (2022) | a-ptuj1 |
» | Baze ter relation med njimiOddelek: Programiranje | 3341 (2902) | Marat |
» | sql injection [PHP + mysql]Oddelek: Informacijska varnost | 1858 (1583) | Lion29 |
» | [C++-Qt] QDateTime v LocalDate in LocalTime formatuOddelek: Programiranje | 1183 (1075) | 'FireSTORM' |
» | [Zend Framework, PHP5] Zend_DbOddelek: Izdelava spletišč | 1839 (1626) | rokpok |