Forum » Loža » Dobra trgovina ?
Dobra trgovina ?
deyvid ::
Pozdravljeni
zanima me če bi lahko dobil par online trgovin,ki prodajajo oblačila in to bolj poceni in pa kvaliteto :)
Pač morem malo spremeniti stil saj skoraj zmeraj nosim trenerko in sem se dobesedno naveličal "ker ta stil pač ne pali pri dekletah" Duhhh.
Linke prosim :)
zanima me če bi lahko dobil par online trgovin,ki prodajajo oblačila in to bolj poceni in pa kvaliteto :)
Pač morem malo spremeniti stil saj skoraj zmeraj nosim trenerko in sem se dobesedno naveličal "ker ta stil pač ne pali pri dekletah" Duhhh.
AbulArab ::
V New Yorkerju lahko dobiš čisto sposobna oblačila za majhne pare. Na Rudniku v Supernovi je kar nekaj trgovinic z lepimi oblačili, sploh če bi se rad 'raztrenirkal'.
Ampak po srcu boš tudi v gatah za 10k€ še zmeraj trenirkar in morda cunje niso tvoj problem.
Ampak po srcu boš tudi v gatah za 10k€ še zmeraj trenirkar in morda cunje niso tvoj problem.
bambam20 ::
m0LN4r ::
Pozdravljeni
Kolega si je naročil iz kitajske 10 al 5 (nevem točno) hlač za ceno ene v Hervisu. Na otip je identičen material, le ena črka pri napisu je zjebana.
Se mi zdi, da je celo podaril potem kake hlače in rekel, da prinas več nič ne kupi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
deyvid ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenerka (poceni)Oddelek: Loža | 8761 (7357) | Ganon |
» | SmučiščaOddelek: Loža | 1552 (897) | foofighter |