Forum » Programska oprema » Program za blokiranje internetnih strani
Program za blokiranje internetnih strani
forummaster ::
Mene zanima če obstaja kakšen program s katerim bi lahko drugim uporabnikom računalnika preprečil dostop do določenih intrnetnih strani?
Hvala za pomoč
LP
Hvala za pomoč
LP
blackbfm ::
Preprosta rešitev problema je da popraviš datoteko "hosts". Kako se to naredi pa pogooglaj.
forummaster ::
Ja to sm že najdu na forumu sam ne znam... Zdej sm intrnetno stran blokiral na pol...
Če utipkam www.stagevu.com je ne odpre, če pa v google napišem stagevu in nato kliknem na prvo povezavo mi pa še vedno odpre...
Če utipkam www.stagevu.com je ne odpre, če pa v google napišem stagevu in nato kliknem na prvo povezavo mi pa še vedno odpre...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: forummaster ()
Ice-Heki ::
Prek Googla ti odpre stran http://stagevu.com, ki je brez www. Zato za vsako stran v hosts dva vpisa - enega z www.stran.com, drugega pa stran.com pa bo šlo :)
IvoJan ::
K9 security je dobra zadeva.. s tem nam v soli zablokirajo dostop do facebooka etc. xD
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
ABX ::
1.
2.
na ruterju, če ga maš tudi lahko nastimaš.
2.
Preprosta rešitev problema je da popraviš datoteko "hosts". Kako se to naredi pa pogooglaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46858 (17486) | Andro457 |
» | 3326 (2495) | jedateruk | |
» | Kako zapreti dostop do facebooka v enem omrežju?Oddelek: Omrežja in internet | 5457 (4776) | Isotropic |
» | blokada določene internetne straniOddelek: Operacijski sistemi | 4339 (3926) | nejcB |
» | Blokada irca.Oddelek: Omrežja in internet | 2622 (1630) | ERGY |