Forum » Elektrotehnika in elektronika » Avto adapter za prenosnik
Avto adapter za prenosnik
DimmniBurek ::
Brat bi rad v kamion dal adapter za prenosnika. Razmišljal sem o 12V DC to 220V AC ali pa 12V DC to 19V DC. Za isto ceno dobim to in to.
Kaj bi bilo boljše? Bolj zanesljivo?
Kaj bi bilo boljše? Bolj zanesljivo?
There Is No Stronger Drug Than Reality
DimmniBurek ::
To mi ne pomaga glih dosti. Aja drgač pa prenosnik skuri 90W
There Is No Stronger Drug Than Reality
krneki0001 ::
1.) A nimajo kamioni 24V napajanje?
2.) Vzame naj raje 12/24V v 220V razsmernik in bo lahko še kaj drugega priklopil na to zadevco - cene pa niso visoke za tak razsmernik.
2.) Vzame naj raje 12/24V v 220V razsmernik in bo lahko še kaj drugega priklopil na to zadevco - cene pa niso visoke za tak razsmernik.
Cveto ::
Pazi, nekateri prenosniki zaznajo da ni originalni polnilec in nočejo polniti. Pri mojem Dell-u je tako da samo dela na adapter, polni pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni zvonec - napajanje na kabel, signal brezžičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 5768 (3212) | KTr1sk |
» | PC PSU DIY DC to DCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 665 (558) | int47 |
» | Priklop el. radiatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4082 (3753) | ...:TOMI:... |
» | Kako močan razsmernik za prenosikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3314 (2426) | Pyr0Beast |
» | Polnenje prenosnika v avtu?Oddelek: Strojna oprema | 2659 (2231) | Damjan Jagar |