Forum » Pomoč in nasveti » Problem z grafično kartico
Problem z grafično kartico
urby6300 ::
Mam en prob:
zadnic sem se neka zajebaval z grafo tak da sem hoto grafo priklopin na tv preko onega okroglega priklopa polek onih 2 ko sta za monitor. Pol pa mi ni hotlo slike prenest pa pac ni delalo pa sem vse izklopo zaj pa ko grem v igrce al pa v filmah je tak polno kvadratkov cez predvajalnik al pa cez igro tak da komaj ka vidim.
Zaj pa nevem kak naj to popravim?
Mam pa grafo g-force nvidia 8600gt 256mb.
Prosim za pomoč!
zadnic sem se neka zajebaval z grafo tak da sem hoto grafo priklopin na tv preko onega okroglega priklopa polek onih 2 ko sta za monitor. Pol pa mi ni hotlo slike prenest pa pac ni delalo pa sem vse izklopo zaj pa ko grem v igrce al pa v filmah je tak polno kvadratkov cez predvajalnik al pa cez igro tak da komaj ka vidim.
Zaj pa nevem kak naj to popravim?
Mam pa grafo g-force nvidia 8600gt 256mb.
Prosim za pomoč!
- polepsal: bluefish ()
BALAST ::
Štajerski žargon pff...
Na tvojem mestu bi uninštaliral Nvidia gonilnike, ter ponovno namestil zadnjo verzijo.
Na tvojem mestu bi uninštaliral Nvidia gonilnike, ter ponovno namestil zadnjo verzijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse NVidiine kartice iz G84/86 serije so menda pokvarjene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 18256 (7734) | root987 |
» | Problemi z Nividia gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1084) | StajercSSS |
» | ati siliencers 4 rev.2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1087 (898) | sid911 |
» | Rač za igre za do 150kOddelek: Kaj kupiti | 1973 (1414) | Jan987 |
» | 9600xt vmodOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1342 (955) | motoboy |