Forum » Kaj kupiti » Matična plošča za procesor AMD AThlon 1700 mhz
Matična plošča za procesor AMD AThlon 1700 mhz
jcb ::
Živjo
Katera osnovna plošča bi potreboval za procesor AMD Athlon 1700 mhz, imam doma sicer eno osnovno ploščo na kateri je procesor Celeron 333 mhz...vrjetno en bo pasal na to os.ploščo
In kako naj preverim, če deluje procesor, ker če ne deluje je brez veze karkoli menjat na računalniku.
Katera osnovna plošča bi potreboval za procesor AMD Athlon 1700 mhz, imam doma sicer eno osnovno ploščo na kateri je procesor Celeron 333 mhz...vrjetno en bo pasal na to os.ploščo
In kako naj preverim, če deluje procesor, ker če ne deluje je brez veze karkoli menjat na računalniku.
- spremenil: jcb ()
Blinder ::
Kot nepoznavalec boš težko to izvedel.
Potrebuješ ploščo, ki podpira socket 462 (socket A) procesorje. Neki takega naprimer http://www2.bolha.com/oglas383604263/asus-a7n8x-deluxe-agp-vodilo-2-sata1-socket-a-462 s tem da to je vredno cirka polovico od napisane cene Dobro bi blo če bi nam povedal, kakšen procesor imaš točno. Moraš prebrat vse kar piše na njemu, ne samo "amd 1700", da vidmo kero jedro imaš.
Že več takih athlonov sem videl pokvarjenih, medtem ko intela... nobenga(?), tako da obstaja možnost, da je pokvarjen. Brez matične plošče(in še par komponent zraven) ne moreš tesitrat, pa če kupiš ploščo in ti potem ne dela spet ne moreš vedet, ali je slabo montirano skupaj, ali je plošča fuč, ali procesor...
Potrebuješ ploščo, ki podpira socket 462 (socket A) procesorje. Neki takega naprimer http://www2.bolha.com/oglas383604263/asus-a7n8x-deluxe-agp-vodilo-2-sata1-socket-a-462 s tem da to je vredno cirka polovico od napisane cene Dobro bi blo če bi nam povedal, kakšen procesor imaš točno. Moraš prebrat vse kar piše na njemu, ne samo "amd 1700", da vidmo kero jedro imaš.
Že več takih athlonov sem videl pokvarjenih, medtem ko intela... nobenga(?), tako da obstaja možnost, da je pokvarjen. Brez matične plošče(in še par komponent zraven) ne moreš tesitrat, pa če kupiš ploščo in ti potem ne dela spet ne moreš vedet, ali je slabo montirano skupaj, ali je plošča fuč, ali procesor...
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
jcb ::
Sem pogledal matično ploščo in je vidt vse celo, nikjer nobene napihnjenosti, razpoke, nič....15 minut sem gledal.
Lahko je šel procesor...matična ima lučko, ko pržgem računalnik...ventilator na procesorju dela.
Druge komponente sem menjal (ram, disk,)
Lahko je šel procesor...matična ima lučko, ko pržgem računalnik...ventilator na procesorju dela.
Druge komponente sem menjal (ram, disk,)
Blinder ::
Provaj prizgat komp brez rama, če piska, mogoče je mobo še živ, če ne piska pa ne pomeni nič
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s startanjem računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (897) | Pyr0Beast |
» | Najmočnejši procesor na asrock k7s8x ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1335) | Pyr0Beast |
» | Katera plata za intel celeron 1200 tualatin???Oddelek: Kaj kupiti | 1687 (1466) | Daedalus |
» | Matična za intel celeron 1200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1430) | ali3n |
» | nadgradnja računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1417 (970) | Shybby |