Forum » Igre » zakaj ni ekipa drgačna?
zakaj ni ekipa drgačna?
Klemenn ::
mam 2 compa povezana z dvema mrežnama in kablom pa hočem fifo 2002 igrat ..igram prek direct ip..pa naredim še drgačno ekipo..mislim igralce spremenim..itd..ko pa grem igrat prek direct ip je ekipa spet taka kot default..pa jz hostam in shranu sem...kaj je narobe?
aja je kaki popravek/update za fifo 2002
Tomi ::
Malo netaktno vprašanje:
Si samo len ali si slučajno neumen?
Res je jeba to, da ne znaš uporabljati iskalnikov ali lastne domišljije..
Malo netaktno vprašanje:
Si samo len ali si slučajno neumen?
Res je jeba to, da ne znaš uporabljati iskalnikov ali lastne domišljije..
metrodusa.blogspot.com
sej sem gledal pa kaj čem če men tale dial up ne gre nikamor..te strani so pa polne slikic..pa tako..pa se nalaga 5 minut potem pa je to nek rediret na neko lame stran...sem celo dopoldne to iskal..če ne verjameš ti dam še izpisek od volje ?
raj tlele mal vprašam
raj tlele mal vprašam
Loki ::
eni ste pac leni, kajne.
v poljuben iskalnik vpises te besede: fifa 2002 patch download in te bo vrglo takoj na download stran.
nalaganje lahko pohitris tako, da recimo izklopis kazaa/ winmx (...) - torej enega izmed file sharing programckov, za kar grem glavo stavit, da imas vsaj enega.
lahko pa tudi izklopis javascirpt/ slike; se bo poj stran velik hitrej nalozila.
v poljuben iskalnik vpises te besede: fifa 2002 patch download in te bo vrglo takoj na download stran.
nalaganje lahko pohitris tako, da recimo izklopis kazaa/ winmx (...) - torej enega izmed file sharing programckov, za kar grem glavo stavit, da imas vsaj enega.
lahko pa tudi izklopis javascirpt/ slike; se bo poj stran velik hitrej nalozila.
brez glave si;) z dial upom nimam nix...
aja še zdej mi niste odgovorili zakaj je ekipa ta stara potem ko naredim novo shranim itd... čeprov hostam jz itd (čeprov to ni ne vem koliko pomembno?)
aja še zdej mi niste odgovorili zakaj je ekipa ta stara potem ko naredim novo shranim itd... čeprov hostam jz itd (čeprov to ni ne vem koliko pomembno?)
vsi se neki name spravljate...noben pa ne zna odgovorit na moje vprašajne..zakaj nista ekipi drugačni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIFA vs PES (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5308 (3112) | Ghost007 |
» | Fifa WC in kako igrate?Oddelek: Igre | 1482 (1260) | blabla |
» | FIFA2002 -->slovenska ligaOddelek: Igre | 1304 (1115) | rc-car |
» | Fifo ne morem igrat več kot na 640x480!Oddelek: Igre | 933 (814) | Tiger |
» | FiFa 2oo2--->RazOcArAnjE!!!Oddelek: Igre | 1085 (848) | abcde7 |