» »

Dnevnik ni ravno dober časnik...

Dnevnik ni ravno dober časnik...

Balandeque ::

...pravzaprav je pretežno "zankurc", ampak tale komentarja pa sekata:

No. 1
in
No. 2

Zdaj pa, čeprav po duši konservativec, čakam točo.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Zheegec ::

Sem oba na hitro preletel. Lahko izvemo tvoj komentar na dva članka dolga vsak po eno A4 stran v kakšni povedi več, kot pa da "seka"?

Kar se tiče raziskovalnega novinarstva so edini, ki še nekaj migajo kdaj pa kdaj. Sploh na področju gospodarstva.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Balandeque ::

Ja, se opravičujem. Je malo v nasprotju s pravili takole linke limati.

Prvi dobro opredeli nepotizem na slovenskem tožilstvu. Ne kar tako formalno pravno ali celo povprek, kot so se ga lotevali, pač pa tudi s stališča otrok. Sam nikoli ne bi pristal na tako pokroviteljstvo staršev, tudi, če bi sam pri sebi čutil da sem sposoben.

Drugi pa osvetli frišne resolucije EPP, ki jih sprejemajo - vsaj s strani naše države - bivši pionirčki obtožene strani. Eni taki oportunistki, ki so že v mojih mladih letih rinili naprej s tožarjenjem drugih in recitiranjem na NOB proslavah. Slednje sem sicer redno počel tudi sam. ;))))

EDIT: Se pa strinjam glede raziskovanja. Uživam v branju Cirmana, žal imam dostop le do spletne izdaje, ki redno klati gnila jabolka. Denimo, slovenska policija skriva Hinda (MI-24), kot so objavili pred časom. Za tole slednje bi jaz kot OO dal obglavit urednika in novinarja, ki ni prebral in obrnil enega telefona. Eh, pa vsaj poguglal.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mercator - zaračunavanje za nazaj

Oddelek: Loža
314079 (2848) BigWhale
»

Črv Santy.A preko napake v phpBB briše spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
737725 (7725) *******
»

www.slo-igre.com - Igralčarska nebesa!

Oddelek: Igre
291582 (993) LojzePek

Več podobnih tem