Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica in ventilator IBM t40p
Tipkovnica in ventilator IBM t40p
nx6325 ::
Pozdravljeni.
Doma imam prenosnik IMB Thinkpad t40p, na katerem so odpovedale tipke U,I,O,P. Kaj bi lahko bilo narobe? Ko sem enkrat razdru pa sestavu nazaj so sicer začele delovati, vendar kasneje spet mrk.
Je možno popraviti zadevo, ali bolje zamenjati z novo/rabljeno?
Občasno pa je tudi problem z ventilatorjem (FAN ERROR), vendar samo občasno. Vzrok?
hvala
Doma imam prenosnik IMB Thinkpad t40p, na katerem so odpovedale tipke U,I,O,P. Kaj bi lahko bilo narobe? Ko sem enkrat razdru pa sestavu nazaj so sicer začele delovati, vendar kasneje spet mrk.
Je možno popraviti zadevo, ali bolje zamenjati z novo/rabljeno?
Občasno pa je tudi problem z ventilatorjem (FAN ERROR), vendar samo občasno. Vzrok?
hvala
Tomay ::
Imam T42 in enake težave z ventilatorjem. Zgleda kot bi ventilator zaštekal. Rešim tako, da malo potrkam po spodnji strani prenosnika, kjer je ventilator.
Voodoo 4Ever
nx6325 ::
mah, še dobro da ni moj prenosnik.
ga imam samo na popravilu...iščem rabljene dele za zamenjavo
ga imam samo na popravilu...iščem rabljene dele za zamenjavo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inspiron 7520 nenehno vrtenje ventilatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 641 (519) | r3dkv1c4 |
» | Asus Zenbook UX32 ali Asus N56VM?Oddelek: Kaj kupiti | 2876 (2207) | sikosiko |
» | (Morebitna) težava z laptopomOddelek: Pomoč in nasveti | 2330 (2021) | pviran3 |
» | Zaganjanje ventilatorja - prenosnik Lenovo G550Oddelek: Strojna oprema | 1821 (1706) | solatko |
» | Tih in zmogljiv računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2507 (2265) | bate |