Forum » Pomoč in nasveti » ne dela mi lan pravilno (no internet access)..
ne dela mi lan pravilno (no internet access)..
hebinho ::
zivjo
eno uprasanje bi imel, sej mogoce je ze na forumu vendar je tok tem da se mi po pravic ni dal iskat...
mam windows7
wirelles mi dela adapter Realtek RTL8187B Wireless 802.11bg 54Mbps USB 2.0 Network Adapter
lan connected , sam mi napisen no internet acess in ne morm prek kabla met neta ;Realtek PCIe FE Family Controller
cekiru sm use vrste troubleshootu na netu pa mi nekak ne rata. probu enable/disable, ugasnt przgt resetirat modeme itd..
kako zrihtat komp da bo delal tudi lan povezava tako kot mora
eno uprasanje bi imel, sej mogoce je ze na forumu vendar je tok tem da se mi po pravic ni dal iskat...
mam windows7
wirelles mi dela adapter Realtek RTL8187B Wireless 802.11bg 54Mbps USB 2.0 Network Adapter
lan connected , sam mi napisen no internet acess in ne morm prek kabla met neta ;Realtek PCIe FE Family Controller
cekiru sm use vrste troubleshootu na netu pa mi nekak ne rata. probu enable/disable, ugasnt przgt resetirat modeme itd..
kako zrihtat komp da bo delal tudi lan povezava tako kot mora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zotac ZBOX ID18 PlusOddelek: Strojna oprema | 4751 (1226) | MrStein |
» | Napaka z network adapterjem Asus LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 795 (699) | GTX970 |
» | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 970 (816) | Hebel |
» | Wireless kartica ne deluje na win 7Oddelek: Omrežja in internet | 1788 (1630) | kratos |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Strojna oprema | 4503 (4054) | skejterka |