Forum » Programska oprema » Omejitev interneta
Omejitev interneta
Robocop1 ::
Pozdravljeni!
Uporabljam Win XP, na katerem sem naredil omejen uporabniški račun. Ta račun sem predvidel za pisarniška opravila, žal pa se večkrat konča z raznimi errorji in blue-screeni.
Zanima me, ali obstaja kakšna programska oprema, s katero bi (samo za ta uporabniški račun) preprečil obisk nekaterih spletnih strani (na primer: uporabnik ne bi mogel dostopati do: www.slo-tech.com)? Pa morda bi potreboval še program s katerim bi omejil hitrost delovanja interneta + časovna omejitev.
Uporabljam Win XP, na katerem sem naredil omejen uporabniški račun. Ta račun sem predvidel za pisarniška opravila, žal pa se večkrat konča z raznimi errorji in blue-screeni.
Zanima me, ali obstaja kakšna programska oprema, s katero bi (samo za ta uporabniški račun) preprečil obisk nekaterih spletnih strani (na primer: uporabnik ne bi mogel dostopati do: www.slo-tech.com)? Pa morda bi potreboval še program s katerim bi omejil hitrost delovanja interneta + časovna omejitev.
fosil ::
Take stvari običajno omogočajo programi za starševski nadzor.
V google vpiš: parental control
V google vpiš: parental control
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklep mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1181) | TheRiddle |
» | Težave Win7 uporabniški računiOddelek: Pomoč in nasveti | 2110 (1832) | OttoParts |
» | zvok v drugem uporabniškem imenuOddelek: Pomoč in nasveti | 2886 (2654) | tweet |
» | Nadzor nad programiOddelek: Programska oprema | 1177 (969) | OmegaM |
» | Xp password recoverOddelek: Programska oprema | 1117 (889) | Ericssony |