Forum » Kaj kupiti » iphone, n97 Dubaj
iphone, n97 Dubaj
syti ::
Pozdrav!
Prijateljica je v dubaju in pravi da iphone stane 200€.. kupila bi ga v istore.. zanima me če je odklenjen?
In zanima me če kupi n97 ali je tudi odklenjena??
lp
Prijateljica je v dubaju in pravi da iphone stane 200€.. kupila bi ga v istore.. zanima me če je odklenjen?
In zanima me če kupi n97 ali je tudi odklenjena??
lp
Hardstyle ::
Kolegica vpraša v iStore ampak verjetno je zaklenjen, kar pa glede nato, da neboš uveljavljal garancije ne pomeni dosti, ker ga itak sam odkleneš.
DjTonic ::
Nezaklejeni iphoni se dobijo tule.
Belgija
Češka
Grčija
Hong Kong
Italija
Luksemburg
Macau
Malezija
Nova Zelandija
Rusija
Savdska arabija
Singapur
Slovaška
Južna Afrika
Taiwan
Tajska
Turčija
Združeni Arabski Emirati
Belgija
Češka
Grčija
Hong Kong
Italija
Luksemburg
Macau
Malezija
Nova Zelandija
Rusija
Savdska arabija
Singapur
Slovaška
Južna Afrika
Taiwan
Tajska
Turčija
Združeni Arabski Emirati
Desty ::
Dobila ga bo le pod pogojem, da pri njih sklene naročniško razmerje za 2 leti, za to pa moraš biti državljan tamkajšnje države. Tako, da težko če bo kaj dobila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iphone se ugasnil sam od sebe...Oddelek: Mobilne tehnologije | 7435 (2708) | shadeX |
» | Kitajci hočejo prepovedati prodajo iPhonov 6 in 6 PlusOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 7215 (6015) | buttplugs |
» | nakup iphone 4, da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20823 (17418) | ;-) |
» | V ZDA na prodaj iPhone brez vezaveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7358 (6478) | Matty |
» | iPhone odklenjenOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5707 (3446) | Jest |