Forum » Programska oprema » nero problem
nero problem
spaho ::
živjo,
mene zanima če se je kdo pri inštalacijij nerota srečal z sledečim problemom:
skori do konca install gre brez problema potem pa napiše, da ni mogoče registrirati nerofiledialog.dll, če dam ignore mi kasneje ko probam zalaufat program napiše:
This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.
se komu sanja kaj bi tole lahko bilo?
hvala
mene zanima če se je kdo pri inštalacijij nerota srečal z sledečim problemom:
skori do konca install gre brez problema potem pa napiše, da ni mogoče registrirati nerofiledialog.dll, če dam ignore mi kasneje ko probam zalaufat program napiše:
This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.
se komu sanja kaj bi tole lahko bilo?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1032 (761) | Manager |
» | Prenašanje fotografij - težavaOddelek: Strojna oprema | 907 (907) | kuglvinkl |
» | New Orleans - samo Windows uporabniki lahko zahtevajo denarno pomočOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4665 (3101) | poweroff |
» | winxp sp2 - samo admin se lahko logiraOddelek: Operacijski sistemi | 1531 (1356) | alesrosina |
» | Kako zagnati program v želeni prioriteti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1857 (1716) | tha_man |