Forum » Loža » Zastonj internet
Zastonj internet
tabla ::
Zanima me ali se da zrihtat internet zastonj v Ljubljani. Imam en prenosnik, se prav wireless pa to dela, ampak najde samo eno povezavo, ki je tudi zaščitena.
Zdej me zanima, ker najemodajalec ne pusti niti siola, amisa, t2ja nič, kaj lahk nrdim da bi ime tut tuki internet? Ali obstaja kaka antena, ki bi lovila signal kej dlje al kaj so še opcije, ampak seveda najcenejše opcije.
Hvala!
Zdej me zanima, ker najemodajalec ne pusti niti siola, amisa, t2ja nič, kaj lahk nrdim da bi ime tut tuki internet? Ali obstaja kaka antena, ki bi lovila signal kej dlje al kaj so še opcije, ampak seveda najcenejše opcije.
Hvala!
koyotee ::
instant internet @mobitel
neomejeno za 29EUR/mesec
neomejeno za 29EUR/mesec
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
tabla ::
no to je se vedno drago, razn T2... a kaksen dodaten sprejemnik signala da bi lovil kej vec kot 200m pa ni za prenosnik?
JanK ::
Pri T2 imaš za 10 EUR na mesec, če seveda loviš njihov umts signal.
In ce ga bodo naslednji mesec se sploh imeli
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet, Ljubljana vičOddelek: Omrežja in internet | 1995 (1338) | killa bee |
» | menjave mobilnih operaterjevOddelek: Mobilne tehnologije | 4284 (3793) | Lonsarg |
» | Huge dillema...simobil paketiOddelek: Mobilne tehnologije | 5069 (4186) | mojsterleo |
» | Brezžični internet v MariboruOddelek: Omrežja in internet | 2438 (2181) | Chessman |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2810 (2467) | jerriho |