Forum » Programska oprema » word oštevilčenje naslovov
word oštevilčenje naslovov
CaqKa ::
imam težavo z oštevilčenjem naslovov
imam sledeče
1
1.1
1.1.1
1.2
2
2.3
2.3.2
2.4
3.
torej štetje dela samo za prvo raven prav... če pogledate tretjo raven v 2. točki je napačna.. začne mi jo z 2 namesto z 1 (nadaljuje iz prvega naslova). enaka težava je z drugo ravnijo.
imam sledeče
1
1.1
1.1.1
1.2
2
2.3
2.3.2
2.4
3.
torej štetje dela samo za prvo raven prav... če pogledate tretjo raven v 2. točki je napačna.. začne mi jo z 2 namesto z 1 (nadaljuje iz prvega naslova). enaka težava je z drugo ravnijo.
dfajt ::
CaqKa ::
thx.
ta opcija mi je tudi edina v oko padla... samo mi ni bilo jasno kako naj ono raven ob strani v dropboxu nastavim...
sem potem ročno dal desni klik na problematični naslov pa da ponovno oštevilči, pa je vredu zdaj. upam da nebom kakih dodatnih naslovov dodajal.
ta opcija mi je tudi edina v oko padla... samo mi ni bilo jasno kako naj ono raven ob strani v dropboxu nastavim...
sem potem ročno dal desni klik na problematični naslov pa da ponovno oštevilči, pa je vredu zdaj. upam da nebom kakih dodatnih naslovov dodajal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word 2016 - določitev footerja in številčenje headingOddelek: Programska oprema | 1390 (1308) | bili_39a |
» | [Python] Pomoč pri računanju Pi-jaOddelek: Programiranje | 2452 (2084) | Spura |
» | urejanje - pythonOddelek: Programiranje | 1352 (1129) | ktka |
» | Word pomočOddelek: Programska oprema | 1373 (1342) | Mike07 |
» | matematikaOddelek: Šola | 2123 (1933) | McHusch |