Forum » Omrežja in internet » Wireless kar naenkrat crknu..
Wireless kar naenkrat crknu..
|ke ::
Pozdravljeni!
Med surfanjem po internetu mi je kar naenkrat zbilo wireless povezavo z internetom. Grem resetirat modem, nič. Probam na novo driverje inštalirat, nič. Čudno je to, ker se skozi povezuje in prekinja. Pride do "acquiring network address" in zbije, pa ponovno, pa spet zbije. Včasih se še celo "poveže" za par minut, vendar sam internet še vedno ne dela. Probu sem dat repair connection, nič. Omrežje, ki ga imamo v stanovanju, normalno najde, tako da z samim vmesnikom ne more bit kaj narobe? Ali pač?
Je že mel kdo podobno situacijo? Ve kdo pomagat?
LP
Med surfanjem po internetu mi je kar naenkrat zbilo wireless povezavo z internetom. Grem resetirat modem, nič. Probam na novo driverje inštalirat, nič. Čudno je to, ker se skozi povezuje in prekinja. Pride do "acquiring network address" in zbije, pa ponovno, pa spet zbije. Včasih se še celo "poveže" za par minut, vendar sam internet še vedno ne dela. Probu sem dat repair connection, nič. Omrežje, ki ga imamo v stanovanju, normalno najde, tako da z samim vmesnikom ne more bit kaj narobe? Ali pač?
Je že mel kdo podobno situacijo? Ve kdo pomagat?
LP
Ike
Pyr0Beast ::
mrknjen wifi del na prenosniku/routerju
Lahko tudi SW napaka.
Lahko tudi SW napaka.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2840 (2260) | FX6300B |
» | Apple razvija električni avtomobil? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 39320 (34868) | Apyon |
» | Ugašanje prenosnika...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2133 (1881) | Xserces |
» | lokacija windows log filesOddelek: Pomoč in nasveti | 1082 (1016) | amigo_no1 |
» | Izklop moznosti prikazovanja BLUE SCREENA ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (899) | Ruby |