Forum » Pomoč in nasveti » abit bh6 bios verzija
abit bh6 bios verzija
perci ::
Ja iz tega linka, vzameš pač najnovejšo različico, SS torej. Seveda pod pogojem, da si izbral pravo različico plate.
Če imaš pa v1.1 različico plate, pa ta bios ni pravilen.
Če imaš pa v1.1 različico plate, pa ta bios ni pravilen.
`DoC ::
:) Dva dni nazaj sem svojo Abitko BH6 v1.0 nadgradil, in ne moreš verjet, prav s tem bioesom BH6_SS. Deluje bp, sam drž se navodil pa u akcijo ;)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
SkIDiver ::
Heh. Nvodila so bore malo čudna men. Ekrat smo flashal kt7a tako da smo dal na disketo bios pa awdflash, nastavl da prvo reboota disketnik in zagnal z vstavleno disketo. Stvar dela brez problema. A se tukaj streže stvari kej drugače? V navodilu neki omenja neke zagonske fajle še, pa en ukaz k ga treba dodat.
Si poskusu na njej že kakega celeta 700 al pa pentiumaIII 700?
Si poskusu na njej že kakega celeta 700 al pa pentiumaIII 700?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
`DoC ::
Evo moj postopek:
- z Abitove strani sem potegnu dol najnovešji bios BH6_SS.exe in pa njihov program za flashanje awdflash.exe.
- use skup sem dal v direktorij c:\neki
- dvakrat kliknes na BH6_SS.exe da se ti kreira bin fajl
- potem sem uzel zagonsko dikseto za windows 98, jo trešču v floppy in rebutnu sistem
- ko se mi je naložil dos, sem sev v direktorij c:\neki, in tam zagnal awdflash.exe
- ko se program zalaufa maš tam okence v katerga napišeš kir bios bi hotu zapečt v eprom, in tam z VELIKIMI ČRKAMI napišeš BH6_SS.BIN, program te upraša če hočeš shranit star bios, yes or no, ko se odločič šopneš enter in ti kaže kak ti nov bin fajl peče na eprom.
- ko se zdeva izvede, stisneš F1 za restart računalnika in voila, nov bios te pričaka ;)
P.S. Ne nisem še probu dat gor pentiuma III, bom pa v kratkem, če boš pa ti to storil prej mi pa povej kak deluje.
LP, DoC
- z Abitove strani sem potegnu dol najnovešji bios BH6_SS.exe in pa njihov program za flashanje awdflash.exe.
- use skup sem dal v direktorij c:\neki
- dvakrat kliknes na BH6_SS.exe da se ti kreira bin fajl
- potem sem uzel zagonsko dikseto za windows 98, jo trešču v floppy in rebutnu sistem
- ko se mi je naložil dos, sem sev v direktorij c:\neki, in tam zagnal awdflash.exe
- ko se program zalaufa maš tam okence v katerga napišeš kir bios bi hotu zapečt v eprom, in tam z VELIKIMI ČRKAMI napišeš BH6_SS.BIN, program te upraša če hočeš shranit star bios, yes or no, ko se odločič šopneš enter in ti kaže kak ti nov bin fajl peče na eprom.
- ko se zdeva izvede, stisneš F1 za restart računalnika in voila, nov bios te pričaka ;)
P.S. Ne nisem še probu dat gor pentiuma III, bom pa v kratkem, če boš pa ti to storil prej mi pa povej kak deluje.
LP, DoC
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: `DoC ()
akulp ::
No jest mam ta BIOS že ful dolg pa mi je delal Celeron 700 brez težav k sem sprobal, sam zdej mislm pa nabavt kej več, čeprav tam piše kako sam Celeron 700, sam teoretično mora delat do 1200 ker faktor je možn do tolk , mislm da je 12x največ če se ne motim.
SkIDiver ::
Za AMD vem, da se da odklent množilnik, samo da se da pa tut pr intlu to pa nism slišu še. No če se da bom vesel deljenja znanja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinFast Bios update error!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1709) | ender |
» | EPA slikca>BIOS ??? problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1579 (1410) | Bx |
» | problem pri flashanju BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1087) | žiga |
» | [:'(] BIOS Flashanje gone bad!! POMOCOddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1083) | Duhec |
» | Nov biosOddelek: Hlajenje in modifikacije | 991 (797) | xpozed |