» »

AMD cooler

AMD cooler

McHusch ::

torej, ker sem vidu ze kar nekaj odkrusenih, nalomljenih in na vse ostale nacine mucenih Athlonov me zanima kter kuler priporocate za kupit? naj povem da ta masina ne bo navita in da je edina zahteva najbolj enostavno natikanje in snemanje (se pravi, da tezko sesujes procesor na ta nacin)

predlogi?

eland ::

Zalman

Dr_M ::

mnja usi hladilniki so vec al mn nevarni za amd cpuje.nejvec jih je blo unicenih z zalmanom.zdej je pa odvisno za kasn cpu to rabis,bos navijal ali ne in zarad glasnosti.blo pa je ze velik tem glede tega, tko da lohk pogleas mal okol.

dr.J ::

Titan TTC-D5TB info

Dela super; obrate priredi obremenitvi procesorja. Dokler idla, je kar v redu, potem pa postane glasen. Ampak drugi so gše glasnejši.
Na XP1600+ T še ni presegla 44oC, pa vedno delam CPU zelo intenzivne zadeve.

McHusch ::

vse OK, sam bistvo je da gre ventilator cim bolj brez tveganja kor pa dol s procesorja ker ta masina NE BO navita in upam tut ne odkrusena:D :D

MI_KO ::

Bilokirega boš vzel, če boš lepo upošteval navodila neboš uničo procesorja! Kaj misliš s snemanjem hladilnika, če si pa rekel da ne bo navit?
Če si pa zelo neroden ali se ti tresejo roke, pa uporabi še bakreno podložko. (Izdeluje jo recimo Thermaltake)
Sem pa za zalmana! (Zlatega, kr če procesor uničiš ga lahk še vedno na verižico daš!:D :D )
Pa še nekaj: Ogromno je že blo na to temo napisanega. Preglej recimo stare članke na slo-techu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere komponente kupiti za sestavo računalnika (1000€)? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
544968 (4968) Saiyajin
»

6600GT GLH

Oddelek: Strojna oprema
392137 (1222) pinx
»

Preden pošljete sporočilo v forum, ...

Oddelek: Novice / Procesorji
362017 (2017) mrTwelveTrees
»

ocenite; AMD za INTEL ??