» »

GSM z dobrim MP3

GSM z dobrim MP3

bosmla ::

Zdravo

Kateri GSM telefon s kvalitetnim zvokom za poslušanje MP3 naj izberem za okoli 200EUR in tudi kje ga mi priporočate kupiti? Blagovne znamke je lahko katerekoli da le ni Sony besede zraven. Ni vazno, da je ravno pameten... Aja pa kupujem ga kot darilo za zensko osebo.

Gledal sem NOKIA 5530 XpressMusic ter NOKIA 5630 XpressMusic...

Malo noob sem na tem podrocju tako, da prosim razsvetlite me.

bosmla ::

Pa kaj ne uporabljate telefonov za predvajanje mp3? A to mogoce ni smiselno - je zvok slabsi od namenskih naprav?

neres ::

Meni se zdi zvok dober, na ene par telefonih kjer sem poslušal.

Izbire maš dosti, so pa v igri predvsem Nokije (predvsem Xpressmusic in N serija) ter Samsungi. Ti dve znamki imata največ "glasbenih" telefonov s 3,5mm vhodom za slušalke. Nokia je načeloma boljša v softwerju, Samsung pa v kvaliteti izdelave.
Za konkretne modele bi ti težko svetoval, jih je preveč na izbiro. Da ti olajšam delo lahko greš na to stran, tam izbereš vse kar ti je pomembno in spodaj pri free text napišeš 3.5 mm, da dobiš telefone s takim vhodom za slušalke.

Kje kupit? Dostikrat dobiš kako ugodno varianto na Bolhi, ker ljudje kupijo telefone z naročnino in jih potem prodajo skoraj nove... Če pa hočeš novega iz trgovine pa ne vem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia N79 ali Nokia 5800 XpressMusic

Oddelek: Mobilne tehnologije
313119 (1395) zuz3k
»

Kateri telefon kupiti pri SiMobilu

Oddelek: Mobilne tehnologije
81664 (1419) todman74
»