Forum » Operacijski sistemi » WIN SBS 2008 PREM (DSP)
WIN SBS 2008 PREM (DSP)
Dejvi ::
Pozdravljeni,
V podjetju imamo namen zamenjat server in s tem posledično tudi OS. Potrebujemo premium. Prosil bi, če mi lahko kdo v 4 stavkih malo pomaga oz. mi prilepi kaki link (ker nisem nič konkretnega našel kjer bi pisalo potrebno je namestiti tako in tako). Torej zanima me predvsem kako konfigurirat sistem z eno ali dvema virtualnima strežnikoma znotraj core sistema. Zalsedil sem, da so pri win sbs 2008 prem 2 serijski številki zraven, to pomeni da sem "legalen" če namestim core + 1 virtualna?
Kako priporočate? na core standard in v virtualno prem 8domain controller)? Kam obesit SQL?
Ful bi ibl vesel kakega pametnega linka kjer piše v parih stavkih kaj se priporoča :) oz. komentarja uporabnika, ki dela dosti s tem.
Hvala in lep pozdrav,
D
V podjetju imamo namen zamenjat server in s tem posledično tudi OS. Potrebujemo premium. Prosil bi, če mi lahko kdo v 4 stavkih malo pomaga oz. mi prilepi kaki link (ker nisem nič konkretnega našel kjer bi pisalo potrebno je namestiti tako in tako). Torej zanima me predvsem kako konfigurirat sistem z eno ali dvema virtualnima strežnikoma znotraj core sistema. Zalsedil sem, da so pri win sbs 2008 prem 2 serijski številki zraven, to pomeni da sem "legalen" če namestim core + 1 virtualna?
Kako priporočate? na core standard in v virtualno prem 8domain controller)? Kam obesit SQL?
Ful bi ibl vesel kakega pametnega linka kjer piše v parih stavkih kaj se priporoča :) oz. komentarja uporabnika, ki dela dosti s tem.
Hvala in lep pozdrav,
D
Zako ::
Mi imamo SBS2003Standard, 50 cleintov, 5x strezniki od tega:
1 - File and print server (Domain Controller)
2 - data (SQL, MCV,..)
1 - exchange
1 - backup
2008 ne poznam, samo je po moje princip podoben.
1 - File and print server (Domain Controller)
2 - data (SQL, MCV,..)
1 - exchange
1 - backup
2008 ne poznam, samo je po moje princip podoben.
Zako je zakon!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win srv 2003 - file sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2214 (1379) | Eureka |
» | Strežnik za mini firmo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16759 (13854) | ta-mau |
» | VMware ?Oddelek: Operacijski sistemi | 8570 (8080) | BlueRunner |
» | Operacijski sistemi na strežnikih v vašem podjetjuOddelek: Operacijski sistemi | 1780 (1332) | Ice-Heki |
» | WIN 2003 SBS serverOddelek: Operacijski sistemi | 1543 (1495) | DARKLORD22 |