» »

Levi klik je včasih kar dvojen

Levi klik je včasih kar dvojen

Konlov ::

Pri moji Logitech opt. miški se dogaja, da enojni levi klik občasno opravi dvojno delo. Torej dvakrat "back" v explorerju ali kaj podobnega. V nastavitvah za miško ni nič pametnega za nastavljanje levega klika.
Hvala za pomoč...

blackbfm ::

Miška je verjetno fuč. Če imaš veselje jo razstavi in poglej stikala, v nekaterih primerih se stvar da popravit..razen če je stara in izrabljena potem se nima smisla trudit.

alphasaphir ::

Nisem bral teme, sem pa nasel resitev za svojo performance mx, ki je imela double click multiple click fire kakorkoli

Odprl, na plasticnem delu na katerega beli trigger prilega - H oblike, ki ima manjso vdrtino. Vzel sem oster izvijac in pobrusil plastiko, tako da vdrtine vec ni. To je to. Nobenega odpiranja prozilca, namescanja vzmeti...

se v anglescini, ker se mi ne da drugje registrirat, da bi to objavljal, pa mogoce kdo najde

English:

how I fixed my performance mx, that was double clicking:

The H like looking part on the opposite from the clicker/trigger gets a dent in the middle, which i just brushed/carved with a sharp screwdriver so it is flat again. That's it. Didn't misstriger for a few days.

korošc ::

lahko da si se razjezil in si preveč močno s prstom udaril po gumbu in je le ta popustil pritiskom

Ganon ::

Stikalo se je pokvarilo. Na moji se je zgodilo enako, ravno zadnji teden pred iztekom garancije, tako da so ga zamenjali in od takrat je vse kul.

alphasaphir ::

to je zelo pogosta napaka na miskah, tako na logitech kot na razer, da se sprozi enojni klik dvakrat.

ljudje miskam, ki so izven garancije razstavljajo stikala
https://www.google.com/search?q=logitec...
http://www.overclockers.com/forums/show...

in moja resitev se mi zdi precej enostavna, mogoce bo pa kdo privlekel na plano kako "pokvarjeno" in probal ce bo pri njemu delalo.

Nejcos ::

Razdri miško, v stikalo nakapaj wd 40 in to je to, miška bo kot nova

Pezdicek ::

v čem je finta da wd 40 pomaga pri tem?

Nejcos ::

ker je problem v stikalu, ko se malo podmaže znotraj začne stikalo normalno delovat in ni več dvojnih klikov

The Player ::

pozdrav

imam enak problem kot odpiratelj zgoraj omenjene teme. Enojni klik se včasih spremeni v dvojnega. Lastim pa si logitech G400

Zanima me kako to popraviti in kaj je vzrok za to? Raztavljal miške nebi, začelo se mi je pa to dogajati na 9 mesecev stari miški se pravi je kot nova in še zmeraj ima garancijo.

Problem sem sicer začasno popravil z ponovnim izklopom in priklopom miške v PC ampak je problem prišel nazaj.

Ali je razlog za to okvara miške ali je to softwareska napaka? Namreč pred kratkim sem fasal par virusov za katere nisem 100% če so se tudi popolnoma odstranili.

Naj miško vrnem in uveljavim garancijo? Ali jo bodo upoštevali za tako napako? Poleg tega je problem, ker sem miško kupil direkt prek logitechove spletne strani, kar pomeni, da bi jo moral poslati nazaj v Švico.

hvala za odgovor.

mat xxl ::

Če je v garanciji nesi nazaj in ti jo bodo zamenjali..... Logitechke to rade naredijo.....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miška Gamer!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
537087 (5791) Drmr
»

Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38298848 (55744) Kr_Edn
»

Miška MX Performance Logitech

468355 (5838) sajmon
»

Logitech anywhere mx - dvojni klik

Oddelek: Pomoč in nasveti
181617 (1290) matobeli
»

Večkratni kliki namesto enojnega