Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Seagate disk?
Kje kupiti Seagate disk?
Uporabnik ::
V Mlacomu sm vidu da ga majo, pa me zanima če ga majo še kje drugje. Sam ga namreč nisem najdel nikjer drugje - seveda tam kjer jaz kupujem.
Han ::
Lahko ga naročiš pri Quantumu. Če boš imel srečo, ga boš dobil že naslednji dan, drugače pa te bodo nategovali v nedogled. Čudno je to, da kadarkoli jih pokličem, nimajo niti enega Seagata na zalogi. Po moje jih švercajo iz Avstrije, kjer so seveda cenejši.
Pred približno 3 tedni sem bil v graškem Mediamarktu, kjer so imel na polici kakšnih 10 komadov 80 GB Barracud ATA 4.
Mimogrede, nedavno je Seagate pričel s prodajo novih Barracud ATA 5 (40 GB na plato, 120 GB max.).
Pred približno 3 tedni sem bil v graškem Mediamarktu, kjer so imel na polici kakšnih 10 komadov 80 GB Barracud ATA 4.
Mimogrede, nedavno je Seagate pričel s prodajo novih Barracud ATA 5 (40 GB na plato, 120 GB max.).
Uporabnik ::
ok, še kje?
sem vidu da majo baracude V (na seagate page-u), pa serial ata tud, sam nism še vidu mamaplate z serial ata
sem vidu da majo baracude V (na seagate page-u), pa serial ata tud, sam nism še vidu mamaplate z serial ata
boogie ::
Danes že cel dan kličem po štacunah in se zanimam za baracudo IV 80GB in v eni od njih mi je tip reku citiram:"smo prodajal pa smo nehal zaradi prevelikih reklamacij . Je pa vseeno možno če ga želite, da ga naročimo.Raje kupite IBM ali maxtor"....Ok za Maxtor nič ne rečem ampak IBM??? Vseeno me zanima ali ima morda kdo težave s seagate diski ,ker če res crkujejo kot za stavo ,ziher kdo o tem kaj ve??
sash ::
sam imam baracudo 60G in dela po 4 mesecih še bolj ko nova se mi zdi , kupljena pa je pr quantum.si
da bi pa blo z baracudami dost reklamacij, pa prvič slišim
da bi pa blo z baracudami dost reklamacij, pa prvič slišim
Han ::
Tipson nima pojma... Povsod hvalijo Barracudo glede njene zanesljivost, hitrosti in tišine. Gre za enega najboljših Seagatovih diskov.
Več info na StorageReview forumu.
Več info na StorageReview forumu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maxtor ali Seagate 80GB ta tiha verzijaOddelek: Kaj kupiti | 1517 (1223) | Fury |
» | 80GB: MAXTOR VS. IBM (hitra nujna odlocitev)Oddelek: Kaj kupiti | 2045 (1323) | vander |
» | S-ATA ali navadni disk 120G, 8MB v MBOddelek: Kaj kupiti | 1768 (1454) | Zavo |
» | Kateri HDD priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1198 (955) | Han |
» | Kvaliteta diskov Seagate Barracuda IVOddelek: Kaj kupiti | 1848 (1262) | Pohamoz |