Forum » Pomoč in nasveti » Install na obstoječi RAID 1
Install na obstoječi RAID 1
IgorGrozni ::
Ob instalaciji novega OS (Win 7), ali clean install -u starega WinXp Pro je potrebno instalirati driverje za Raid 1 (Intel ICH 7R SouthBridge RAID controller ; ASUS P5W DH Delux).
1. Ali ob tej instalaciji povoziš podatke (tri particije : C, D, E)na diskih ?
2. Ali lahko instaliraš driverje, formatiraš le C: in instaliraš, ne da bi povozil podatke na D;, E;
Diska sta 320 GB Seagate.
....
Premišljujem o SSD za C. :( Ali lahko iztržiš zraven SSD Win7 OEM ?
Lp. Igor
Po treh letih se mi je začel stroj zaradi zanemarjanja kujat in ne da se mi več ˝čajčkov˝kuhat. *$###* ?!"
1. Ali ob tej instalaciji povoziš podatke (tri particije : C, D, E)na diskih ?
2. Ali lahko instaliraš driverje, formatiraš le C: in instaliraš, ne da bi povozil podatke na D;, E;
Diska sta 320 GB Seagate.
....
Premišljujem o SSD za C. :( Ali lahko iztržiš zraven SSD Win7 OEM ?
Lp. Igor
Po treh letih se mi je začel stroj zaradi zanemarjanja kujat in ne da se mi več ˝čajčkov˝kuhat. *$###* ?!"
IgorGrozni ::
Kolikor kaže ne obrišeš diskov z reinstallom. RAID ostane ( definiran v BIOS-u), le driver dodaš ponovno, formatiraš C ;in to je to..
Lp. Igor
Lp. Igor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8042 (6414) | solatko |
» | Sprememba iz AHCI na RAID0Oddelek: Pomoč in nasveti | 3906 (3260) | zee |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12529 (8010) | carota |
» | Raid 1 disk spremeniti v navadenOddelek: Pomoč in nasveti | 2716 (2327) | MrStein |
» | raid 0 setupOddelek: Strojna oprema | 2148 (1611) | GrimReaper |