Forum » Kaj kupiti » Stojala za zvočnike
Stojala za zvočnike
akulp ::
Živjo.
Potreboval bi par stojal za zvočnike..nič kaj profi, dalečod tega. Imam Logitechov 5.1 sistem in bi rad zadnja dva zvočnika dal na stojala.
Mi zna kdo povedati, kje bi dobil kaj takega za kako pametno ceno?
Hvala, LP
Potreboval bi par stojal za zvočnike..nič kaj profi, dalečod tega. Imam Logitechov 5.1 sistem in bi rad zadnja dva zvočnika dal na stojala.
Mi zna kdo povedati, kje bi dobil kaj takega za kako pametno ceno?
Hvala, LP
Lukcc
Timmah ::
zdravo
sam sem kupil tele http://www.nakupovanje.net/-barkan-56-4...
stvarca je zelo uredu, samo to, da piše da je na zalogi ne vem če bo držalo, jaz sem namreč čakal par dni da so mi sporočili da jih lahko prevzamem.
vzel sem jih zato ker v bodoče mislim zvočnike prestavljat ob nakupu drugega pohištva in mi ni bilo za vrtat v steno.
Študiral sem tudi da bi kupil poceni samostoječe svetilke in stojalo predelal, pa sem nakoncu s tem nakupom zelo zadovoljen
sam sem kupil tele http://www.nakupovanje.net/-barkan-56-4...
stvarca je zelo uredu, samo to, da piše da je na zalogi ne vem če bo držalo, jaz sem namreč čakal par dni da so mi sporočili da jih lahko prevzamem.
vzel sem jih zato ker v bodoče mislim zvočnike prestavljat ob nakupu drugega pohištva in mi ni bilo za vrtat v steno.
Študiral sem tudi da bi kupil poceni samostoječe svetilke in stojalo predelal, pa sem nakoncu s tem nakupom zelo zadovoljen
donde esta francesca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Timmah ()
akulp ::
Na steno ne želim montirati.
Poet, super..to je točno to, kar iščem, pa še poceni so !
Poet, super..to je točno to, kar iščem, pa še poceni so !
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 7130 (6078) | Skyman |
» | stensko stojalo za LCD ekranOddelek: Kaj kupiti | 1916 (1812) | T0RN4D0 |
» | Tezava z Samsung 970pOddelek: Zvok in slika | 2620 (1402) | rikta33 |
» | Postavitev 5.1 zvočnikov v prostoruOddelek: Zvok in slika | 3533 (3378) | e_boy |
» | stenski nosilci za računalniške zvočnike?Oddelek: Kaj kupiti | 2184 (2081) | lsadar |