Forum » Pomoč in nasveti » čudno resetiranje - help pls !
čudno resetiranje - help pls !
riS16 ::
Lep pozdrav !
Mene pa zanima če bi mogoče kdo vedu zakaj se mi komp resetirava ? Formatiral sem komp, use ponovno naložu (da bi se nehal resetiravat) pa se še vedno resetirava. Recimo včasih se resetira kar med tem ko browsam po webu.. ponavadi pa ko zalaufam kakšno igrco in jo igram par minut. Zraven tud gledam stopinje grafične kartice in procesorja pa so od 50 - 80. Tko da ne vidim kle razloga zakaj bi se mi komp resetiraval. Če kdo ve kje bi lahko bil problem naj mi prosim pove.
hvala
Mene pa zanima če bi mogoče kdo vedu zakaj se mi komp resetirava ? Formatiral sem komp, use ponovno naložu (da bi se nehal resetiravat) pa se še vedno resetirava. Recimo včasih se resetira kar med tem ko browsam po webu.. ponavadi pa ko zalaufam kakšno igrco in jo igram par minut. Zraven tud gledam stopinje grafične kartice in procesorja pa so od 50 - 80. Tko da ne vidim kle razloga zakaj bi se mi komp resetiraval. Če kdo ve kje bi lahko bil problem naj mi prosim pove.
hvala
st0jko ::
-slabi rami(preveri z memtest)
-slab napajalnik(povej model in celo konfiguracijo)
-pregrevanje...
-slab napajalnik(povej model in celo konfiguracijo)
-pregrevanje...
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Comp freezne in se potem prižiga in ugašaOddelek: Strojna oprema | 1042 (854) | Tr0n |
» | Split in Combine funkcija pri Taganu?Oddelek: Navijanje | 1141 (912) | Kowy |
» | Pregrevanje grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 768 (725) | OmegaM |
» | Naključno resetiranje računalnikaOddelek: Navijanje | 1494 (1389) | billy |
» | Čudno NEbootanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 878 (721) | CaqKa |