Forum » Omrežja in internet » težava: win7,nero in home network
težava: win7,nero in home network
allex ::
problem je sledeč: pri povezljivosti dveh računalnikov, na katerih je na obeh naložen windows 7 ter nero smart security, mi prihaja do izpadov mreže oz. folder sharinga.
namreč v network mappingu je povezava vseskozi vzpostavljena.
windows firewall je izklopljen, nero pa je v avtomatskem filtrirnem načinu. poskusil sem tudi z interaktivnim, pa je problem še kar obstajal.
ima kdo kakšno idejo oz. podoben problem?
namreč v network mappingu je povezava vseskozi vzpostavljena.
windows firewall je izklopljen, nero pa je v avtomatskem filtrirnem načinu. poskusil sem tudi z interaktivnim, pa je problem še kar obstajal.
ima kdo kakšno idejo oz. podoben problem?
struggling with abundancy of computer power
jan01 ::
Kaj pa je to za en "nero smart security"? Nod? izklopni/oodinstaliraj njegov firewall Kaj pa če posnameš kak boljši antivirus s manj problemi(ne rabiš nobenih suitov, le antvirus)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z NeromOddelek: Pomoč in nasveti | 543 (457) | MasterTade |
» | Eset NoD32 Antivirus ali Eset Smart SecurityOddelek: Informacijska varnost | 4200 (2889) | RejZoR |
» | Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3928 (3190) | energetik |
» | Ali se splača instalirat NEROta 6?Oddelek: Programska oprema | 1051 (752) | Timmah |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1668 (1416) | danielka84 |