Forum » Kaj kupiti » Katera plata za i5?
Katera plata za i5?
oracle ::
Moji kandidati so:
a) Gigabyte GA-P55-UD3 ~110€
b) Gigabyte GA-P55-UD4 ~150€
c) ASUS P7P55D P55 ~130€
Katero od teh mi priporočate in zakaj? Ali morda kako četrto?
a) Gigabyte GA-P55-UD3 ~110€
b) Gigabyte GA-P55-UD4 ~150€
c) ASUS P7P55D P55 ~130€
Katero od teh mi priporočate in zakaj? Ali morda kako četrto?
xsannyx ::
Dražje je bolše je :D
a) možnost ne dati. Ker če misliš dati kvaliteten procesor daj tudi kvalitetno plato.
ASUS P7P55D P55 daj če ti res primankuje denarja za dražjo
Gugabyte GA-p55-ud4 daj če hočeš malo bolje :D priključke in vse imata skoraj isto. Gigabytova bi se znala malo bolje overclockati ter morda ima kakšen "čip" in te stvari bolje. Ker obe plati temeljita na p55 čipovju-a verjetno nimata vse NB ter SB in to enako.
a) možnost ne dati. Ker če misliš dati kvaliteten procesor daj tudi kvalitetno plato.
ASUS P7P55D P55 daj če ti res primankuje denarja za dražjo
Gugabyte GA-p55-ud4 daj če hočeš malo bolje :D priključke in vse imata skoraj isto. Gigabytova bi se znala malo bolje overclockati ter morda ima kakšen "čip" in te stvari bolje. Ker obe plati temeljita na p55 čipovju-a verjetno nimata vse NB ter SB in to enako.
galu ::
Gigabyte, ASUSu crkujejo te plate po tekočem traku (ja, izkušnje za vse skeptike).
Tako to gre.
xsannyx ::
Gigabyte, ASUSu crkujejo te plate po tekočem traku (ja, izkušnje za vse skeptike).
Ne vem :D odvisno kak model dobiš in to :D do sedaj sem skos imel gigabyte (7 let staro in še vedno laufa kot urca :D) sedaj imam pa ASUS p5q 1 leto in moram reči da sem zadovoljen dela brezhibno. Katera koli možnost B ali C bi bila v redu! Poglej kakšne priključke majo in vzami tisto ki ima takšne priključke, ki jih boš najbolj rabil! A obe jih imata kar dosti zato je Gigabyte res boljša sam dražja ko je dlje ti bo zdržala in bolje bo prenesla moč tvojega procesorja :D
oracle ::
Med UD3 in UD4 me zanima če je kakšna razlika v zmogljivosti ali vzdržljivosti. Ker bonitete kot dodatni USB, firewire, LAN, nečloveške frekvence RAM-a, mi ne koristijo.
worxer ::
Ahm ... Asus crkuje, če navijaš preveč :) Do zdj, kaj sm meu, z asusom nism meu nobenga problema, razn, ko sm enkrat naviu star pc, za 400Mhz je zgorela asusova plata, drgač pa so vredu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MATIČNA: LGA 1156Oddelek: Kaj kupiti | 4747 (4490) | boost3 |
» | Matična plošča za i5 procesorOddelek: Kaj kupiti | 2314 (1802) | MrX |
» | Kakšna je razlika med temi matičnimi ploščamiOddelek: Strojna oprema | 1386 (1215) | hudychk |
» | Gaming mašina za 1000€Oddelek: Kaj kupiti | 1761 (1356) | dzinks63 |
» | Katero matično za I5Oddelek: Kaj kupiti | 2605 (1702) | R O N I N |