» »

Katera plata za i5?

Katera plata za i5?

oracle ::

Moji kandidati so:
a) Gigabyte GA-P55-UD3 ~110€
b) Gigabyte GA-P55-UD4 ~150€
c) ASUS P7P55D P55 ~130€

Katero od teh mi priporočate in zakaj? Ali morda kako četrto?

klinker ::

asus

xsannyx ::

Dražje je bolše je :D
a) možnost ne dati. Ker če misliš dati kvaliteten procesor daj tudi kvalitetno plato.
ASUS P7P55D P55 daj če ti res primankuje denarja za dražjo
Gugabyte GA-p55-ud4 daj če hočeš malo bolje :D priključke in vse imata skoraj isto. Gigabytova bi se znala malo bolje overclockati ter morda ima kakšen "čip" in te stvari bolje. Ker obe plati temeljita na p55 čipovju-a verjetno nimata vse NB ter SB in to enako.

galu ::

Gigabyte, ASUSu crkujejo te plate po tekočem traku (ja, izkušnje za vse skeptike).
Tako to gre.

xsannyx ::

Gigabyte, ASUSu crkujejo te plate po tekočem traku (ja, izkušnje za vse skeptike).

Ne vem :D odvisno kak model dobiš in to :D do sedaj sem skos imel gigabyte (7 let staro in še vedno laufa kot urca :D) sedaj imam pa ASUS p5q 1 leto in moram reči da sem zadovoljen dela brezhibno. Katera koli možnost B ali C bi bila v redu! Poglej kakšne priključke majo in vzami tisto ki ima takšne priključke, ki jih boš najbolj rabil! A obe jih imata kar dosti zato je Gigabyte res boljša sam dražja ko je dlje ti bo zdržala in bolje bo prenesla moč tvojega procesorja :D

TOP ::

Imel sem obe na testu in obdržal sem Gigabytko UD4:)

oracle ::

Med UD3 in UD4 me zanima če je kakšna razlika v zmogljivosti ali vzdržljivosti. Ker bonitete kot dodatni USB, firewire, LAN, nečloveške frekvence RAM-a, mi ne koristijo.

worxer ::

Ahm ... Asus crkuje, če navijaš preveč :) Do zdj, kaj sm meu, z asusom nism meu nobenga problema, razn, ko sm enkrat naviu star pc, za 400Mhz je zgorela asusova plata, drgač pa so vredu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MATIČNA: LGA 1156

Oddelek: Kaj kupiti
434747 (4490) boost3
»

Matična plošča za i5 procesor

Oddelek: Kaj kupiti
202314 (1802) MrX
»