» »

English exercises - stran

English exercises - stran

skladisce ::

Prosim za mnenja o strani

KoMar- ::

Naravnost odvratne so mi spam strani brez vsebine in z veliko reklamami.

Tody ::

V levem stolpcu ti manjkajo reklame od googla... oz lahko bi bil mal lokal patriota pa dal tud kej slovenskih oglaševalcev :)

V levem stolpcu ti manjkajo reklame od googla... oz lahko bi bil mal lokal patriota pa dal tud kej slovenskih oglaševalcev :)

Na levi stolpec sem pa res pozabil...lokal patriot sem na drugih straneh, za vsakogar nekaj.

Gost ::

Danes očitno nihče več ne dela uporabnih in čemu namenjenih spletnih strani, razen postavitvi teh standardnih oglasov.

Zgornjo stran sem, ne vem zakaj, zaprl po 3-5 sekundah. Verjetno zato, ker mi ni bilo jasno, kaj je vsebina in kaj je reklama. Svoje naredijo tudi nepregledno podane informacije in poceni design.

Stran je tudi zelo podobna tistih spamerskim, ko ti poteče domena. To sploh še daje kake relevantne rezultate?

Zakaj je pa na .us domeni?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gost ()

Danes očitno nihče več ne dela uporabnih in čemu namenjenih spletnih strani, razen postavitvi teh standardnih oglasov.

Zgornjo stran sem, ne vem zakaj, zaprl po 3-5 sekundah. Verjetno zato, ker mi ni bilo jasno, kaj je vsebina in kaj je reklama. Svoje naredijo tudi nepregledno podane informacije in poceni design.

Stran je tudi zelo podobna tistih spamerskim, ko ti poteče domena. To sploh še daje kake relevantne rezultate?

Zakaj je pa na .us domeni?

Ostale končnice zasedene

Gost ::

Bolje bi bilo imeti kakšno prosto skovanko domene .com, ker pod "english excercies" jaz pričakujem British English ne pa USA English.

bluefish ::

Imam še vedno enako mnenje kot v prejšnji temi, ko je bila stran malo drugače oblikovana in na drugi domeni - vse skupaj je en nepregleden skupek linkov na druge strani, ki pa se tudi ne izkažejo z intuitivnostjo.
Skratka, nekdo ki se pričenja učiti angleščino, bi stran zapustil po prvih nekaj minutah.

HardFu ::

skladisce, zadnje case opazam da tukaj kazes strani, ki niso namenjene prakticno nikomur in nicemur, kup neuporabne navlake, brez nekega nacrtovanja, organizacije, profesionalnega pristopa. Lahko si mislim dve stvari, ali si ful zagnan da bi se naucil, ali pa upas da bomo vneto klikali po oglasih da bos lahko zasluzil. Do sedaj sem vsako tvojo stran zaprl po priblizno 3h sekundah - mislim da jih od sedaj naprej ne bom niti odpiral ce se ne izkaze da imas res zeljo po ucenju in konstruktivnih komentarjih.
http://codeable.io

skladisce, zadnje case opazam da tukaj kazes strani, ki niso namenjene prakticno nikomur in nicemur, kup neuporabne navlake, brez nekega nacrtovanja, organizacije, profesionalnega pristopa. Lahko si mislim dve stvari, ali si ful zagnan da bi se naucil, ali pa upas da bomo vneto klikali po oglasih da bos lahko zasluzil. Do sedaj sem vsako tvojo stran zaprl po priblizno 3h sekundah - mislim da jih od sedaj naprej ne bom niti odpiral ce se ne izkaze da imas res zeljo po ucenju in konstruktivnih komentarjih.

Vsekakor, da sem zagnan drugače tega ne bi počel. So se pa nekatere strani lepo prijele.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

google.si

Oddelek: Omrežja in internet
132072 (1629) alexz
»

mnenje o spletni strani

Oddelek: Izdelava spletišč
161495 (1150) radiokills
»