Forum » Operacijski sistemi » windows 7 ne dela zvok
windows 7 ne dela zvok
mimoidoči ::
Evo, imam probleme z zvokom pri windows7 , pod sounds mi vse piše da imam device audio, vendar zvok ne dela, imam zvočno: VIA VT1708B - 8- Channel High - Definition Audio Codec
matična plošča: asus p5pkl-am epu
imam problem, z device doctor( driver updater program) sm potegnu nek driver za zvočno, pa sm inštaliru pa restartu, zdej mi pa tak ko sm prej meu audio device piše NO AUDIO DEVICE. Ka naj nardim?? naj kdo pomaga čimprej prosim
matična plošča: asus p5pkl-am epu
imam problem, z device doctor( driver updater program) sm potegnu nek driver za zvočno, pa sm inštaliru pa restartu, zdej mi pa tak ko sm prej meu audio device piše NO AUDIO DEVICE. Ka naj nardim?? naj kdo pomaga čimprej prosim
- spremenil: mimoidoči ()
mimoidoči ::
Imam še en problem tak kjer sm prej meu audio device napisan da je sem z DEVICE DOCTOR( to je driver updater program) downloadu neko datoteko za zvočno inštaliru restartu komp, zdej mi pa tam ko sm prej meu audio device piše NO AUDIO DEVICE. ka naj nardim zdaj?? naj kdo pomaga da bom meu zvok prosim
beta1 ::
Poglej na Asus Support.
Sam si najdi pod Support>Model matične.
Saj bi ti pogledal, samo ne podpiram lenobe.
Sam si najdi pod Support>Model matične.
Saj bi ti pogledal, samo ne podpiram lenobe.
c00L3r ::
Naprej izvedi System Restore na točko preden je Device Doctor zasral vse skupaj. Ti programi znajo dostikrat naredit več škode kot koristi. Nato oglej v Control Panel\Hardware and Sound\Sound. Katera naprava ima zraven zeleno kljukico? Lahko da imaš kaki drugo napravo, ki se nastavljena na privzeto zvočno kartico. Tipično je to lahko kak bluetooth ali pa digitalni izhod.
Če tukaj ne boš odkril nič pametnega pojdi na spletno stran porizvajalca plošče, kot je napisal beta1. Če gonilnika za Win7 ni prenesi tistega za Visto. Če se ne bo hotel namestit, ga zaženi v compatibility mode za Visto. Če to ne gre, poglej če so zraven namestitvenega programa dll, inf, sys datoteke. To so dejanski gonilniki. Pojdi na zvočno kartico izberi update driver in mu pokaži v kateri mapi so te datoteke.
Če tukaj ne boš odkril nič pametnega pojdi na spletno stran porizvajalca plošče, kot je napisal beta1. Če gonilnika za Win7 ni prenesi tistega za Visto. Če se ne bo hotel namestit, ga zaženi v compatibility mode za Visto. Če to ne gre, poglej če so zraven namestitvenega programa dll, inf, sys datoteke. To so dejanski gonilniki. Pojdi na zvočno kartico izberi update driver in mu pokaži v kateri mapi so te datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zvok mi nedelaOddelek: Pomoč in nasveti | 615 (561) | computerime |
» | "no audio output device is installed"Oddelek: Pomoč in nasveti | 603 (534) | amigo_no1 |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5891 (4210) | gasos |
» | Windows 7 in 5.1 zvokOddelek: Pomoč in nasveti | 1191 (1116) | huek111 |
» | Ne najde audio deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 3657 (2795) | niko_994 |