Forum » Loža » GSM iz amerike
GSM iz amerike
gzibret ::
Lep pozdrav!
Kolega gre v ZDA, pa bi mu naročil, da mi kupi en telefon (recimo Nokia N9x). Sedaj pa ne vem, kako je s tem. A je treba zadevo potem v SLO kaj odklepat, a se tam prodajajo isti telefoni, kot v SLO. Kako je z omrežji?
Hvala za odgovor(e).
Kolega gre v ZDA, pa bi mu naročil, da mi kupi en telefon (recimo Nokia N9x). Sedaj pa ne vem, kako je s tem. A je treba zadevo potem v SLO kaj odklepat, a se tam prodajajo isti telefoni, kot v SLO. Kako je z omrežji?
Hvala za odgovor(e).
Vse je za neki dobr!
Hvala za link na wikiju. Res je zelo izčrpen , ampak mi čisto nič ne pomaga pri iskanju odgovora na moje vprašanje.
Vse je za neki dobr!
LuGi ::
Omrežja so jasno napisana katere in kje se kaksna uporabljajo.. zakaj se obremenjujes z odklepu? Bos pac placal 20-30 eur za odklep, big deal.
Glavna je frekvenca vse ostalo je do-able
Glavna je frekvenca vse ostalo je do-able
feryz ::
V glavnem gre za loterijo. Zadnjič je bila pri nas žlahta iz Amerike. Vsi imajo nove fensi šmensi Blackberry telefone (cena v štacuni 80 - 100 $). Dvema sta delala, dvema pa ne. Jebat ga.
Hvala vsem... V bistvu me najbolj skrbi, da ne bi naletel na kakšne modele telefonov, delane le za ameriški trg in posledično z manj različnimi delujočimi frekvencami. Ali pa, da bi vgrajevali notro kakšne zaščite, podobno, kot pri DVD predvajalnikih ali pa konzolah...
Vse je za neki dobr!
OK, hvala vsem.
Torej bistveno je, da vpraša prodajalca, ali telefon dela na 900/1800 mhz.
Torej bistveno je, da vpraša prodajalca, ali telefon dela na 900/1800 mhz.
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je možno mobilce/GSM uporabljati v privatnem omrežju(brez operaterja) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11250 (8898) | Markus386 |
» | GSM repetitorOddelek: Mobilne tehnologije | 6129 (4416) | AC_DC |
» | Kitajski telefon v sloOddelek: Mobilne tehnologije | 3704 (2476) | Nočni |
» | Kupovanje mobitela v drugi državiOddelek: Mobilne tehnologije | 2408 (1988) | Big Marx |
» | motorola v975 igre (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5479 (4089) | THX |